VIDEO De cum s-a eliberat, ministrul Cristian David s-a şi botezat


    Cristian David, fostul şef de la Interne, a ieşit vineri din arestul Poliţiei. Duminică, a fost creştinat într-o biserică penticostalăCaptură: istorieevanghelica.ro
Cristian David, fostul şef de la Interne, a ieşit vineri din arestul Poliţiei. Duminică, a fost creştinat într-o biserică penticostalăCaptură: istorieevanghelica.ro

Fostul ministru de Interne Cristian David s-a botezat, la 47 de ani. Pastorul care l-a creştinat i-a alinat tristeţea fostului demnitar cât timp a stat în arestul Poliţiei Capitalei, acuzat că ar fi luat o şpagă de 500.000 de euro.

“Duminică, la Biserica Internaţională Harul din Bucureşti, a avut loc botezul nou testamental al domnului Cristian David, fost ministru de Interne în Guvernul României”, a anunţat cu mândrie aşezământul. Se pare că un rol important în decizia lui Cristian David l-a avut tatăl său, care e pastor în Australia. Totuşi, decizia de a se boteza la 47 de ani a fost luată şi ca urmare a vizitelor pe care pastorul Ioan Ceuţă, care slujeşte în acest aşezământ, i le-a făcut în închisoare fostului ministru. “Simplul fapt că mă aflu astăzi, aici, în faţa dumneavoastră, este o minune a Domnului! Astăzi este prima zi în care mă bucur din nou de întreaga şi deplina libertate. Îmi pun întreaga soartă şi Justiţia, în ceea ce mă priveşte, în mâna Domnului”, a spus Cristi David în faţa noilor săi fraţi, scrie istorieevanghelica.ro.

Fostul ministru, îmbrăcat în alb, a fost băgat în apă
Fostul ministru, îmbrăcat în alb, a fost băgat în apă

Slujba a durat 70 de minute, timp în care au fost cântate piese “de laudă şi închinare”. Pe lângă pastorul bisericii penticostale din Bucureşti, la slujba botezului a participat şi pastorul John din Australia. Fostul ministru, îmbrăcat în alb, a fost băgat în apă şi, astfel, creştinat.

Slujba de creştinare a durat 70 de minte
Slujba de creştinare a durat 70 de minte

Cristian David a fost eliberat în 17 aprilie, după ce magistraţii au decis să fie judecat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de luare de mită. Cristian David trebuie să se prezinte periodic la Poliţia oraşului Azuga. Fostul ministru a fost arestat preventiv 60 de zile.

Cristian David a fost senator opt ani

  • S-a născut cu numele Cristian Troacă, acum 47 de ani. Și-a schimbat numele în David după prima căsătorie.
  • A divorțat, iar la sfârșitul anului 2005, Cristian David s-a căsătorit pentru a doua oară cu creatoarea de modă și notarul public Vanda Vlasov, la Viena.
  • După această căsătorie, averea ministrului s-a dublat, la circa 600.000 de euro.
  • A fost senator de Vaslui, între 2004 și 2012, apoi ministru de Interne, până în 3 martie 2014.
Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg