VIDEO Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală. Şapte persoane au fost rănite

Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.00, în această dimineaţă, pe Şoseaua Ştefan cel Mare, din Capitală, la intersecţia cu Calea Dorobanţi. Cele două tramvaie care s-au ciocnit erau pline cu oameni care mergeau la serviciu.

Din fericire, ambulanţele au ajuns foarte repede şi au acordat ajutor răniţilor. Din primele informaţii rezultă că nimeni nu are traumatisme grave, dar şapte persoane au fost transportate la spital.

"În jurul orei 6.10, la intrarea în staţia Calea Dorobanţi, din zona Ştefan Cel Mare, pe sensul spre Pasajul Victoria, un tramvai de pe linia 46 a intrat coliziune cu un tramvai de pe linia 1, care era oprit în staţie. A fost un impact uşor. Vatmanul tramvaiului 46 nu a fost rănit, însă şase călători din tramvaiul 1 au fost rănite. Poliţia cercetează cazul, iar RATB a demarat o anchetă internă ca să verifice ce s-a întâmplat şi nu exclude nicio variantă. În prezent, circulaţia în zonă s-a deblocat şi tramvaiele circulă în ambele sensuri", a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Constantin Tobescu, citat de rtv.net.

Poliţia face anchetă la faţa locului pentru a stabili dacă tramvaiul din spate, care a intrat în plin în vagonul din staţie, a avut probleme la sistemul de frânare.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net