VIDEO Dublă crimă, din gelozie

Ultima actualizare:
image

Dublă crimă în Buftea. Orbit de gelozie, un irakian şi-a înjunghiat mortal iubita şi pe mama acesteia. Apoi a sunat la 112 şi şi-a mărturisit faptele. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, a devenit însă violent şi chiar a atacat un agent cu cuţitul. Asta i-a adus sfârşitul. În apărarea lui, agentul a tras patru focuri de armă. Atacatorul n-a supravieţuit. Înainte să se năpustească asupra poliţistului, spun surse din anchetă, ucigaşul a strigat Allah Akbar, adică Dumnezeu e mare.

Apelul la 112 a venit puţin după ora 17.00, chiar din apartamentul din Buftea unde a avut loc măcelul. Irakianul de 50 de ani era într-o relaţie de mai mult timp cu femeia cu care împărţea locuinţa. Îşi bănuia însă iubita, cu 20 de ani mai tânără, că îl înşală, aşa că, orbit de gelozie, a devenit violent. Nu ar fi fost pentru prima dată, spun martorii, însă de această dată scandalul a culminat cu o crimă. Victimă i-a căzut şi mama tinerei, venită în vizită la fiica ei.

“A fost o femeie cuminte, la locul ei si muncea. nu stiu mare lucru despre ea.

Prima data a taiat o pe masa, apoi a taiat o si pe ea”.

După ce şi-a înjunghiat iubita şi soacra, individul a sunat la 112 şi şi-a anunţat fapta. În câteva minute, primul echipaj a ajuns la faţa locului şi a fost condus chiar de asasin spre uşa apartamentului în care luase două vieţi. Înainte de a intra în locuinţă, însă, omul a devenit agresiv şi l-a atacat pe unul dintre agenţi.

“Au incercat sa coopereze cu agresorul, însa cand a devenit recalcitrant si a atacat pe unul dintre politisti, a trebuit sa se apere”.

Poliţistul a scos arma din dotare şi a tras de patru ori în atacator. Medicii chemaţi la faţa locului au încercat să-i salveze viaţa, însă agresorul n-a supravieţuit.

S-au auzit niste impuscaturi, nu mai da, nu mai da, a tras de trei ori.

Bine ca s-a dus, dă-l incolo. Adica sa vina din alte tari la noi ca sa faca asa ceva? nu se poate asa ceva. Bine ca s-a dus. pacat de femeile astea.

În anticamera unor astfel de fenomene, se afla preconflictul, certurile repetate, reprosurile legate de bani, de viitor, de fidelitate .

Zona a fost împânzită de criminalişti care au ridicat probe, iar procurorii încearcă acum să afle de la ce a pornit totul. Ancheta vizează însă şi modul în care poliţistul a tras focurile de armă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net