VIDEO Gol puşcă prin oraş

image

Apariţie şocantă pe străzile din Constanţa: un bărbat gol puşcă a provocat un accident apoi s-a dat jos din maşină şi-a plecat agale pe stradă. Ar fi vrut să plece cu un taxi pe care chiar el l-a chemat, însă, a fost atât de ameţit încât n-a reuşit să se urce pe bancheta din spate. Poliţia i-a deschis "nudistului" dosar penal doar pentru accidentul provocat.

La ora 7 dimineaţa, locuitorii unui cartier constănţean au fost treziţi de o bubuitură groaznică. Un şofer care n-a mai putut să stăpânească volanul a intrat în plin într-o maşină parcată pe trotuar. Bărbatul vinovat conducea haotic, iar cand a provocat accidentul părea că nu e deloc afectat. Gol puşcă, s-a dat jos din maşină imediat.

Tamponarea a fost cu ricoşeu pentru că după ce a lovit maşina parcată pe trotuar, şoferul vinovat a intrat în gardul unei case din apropiere.

Vecinii alertaţi de zgomot au ieşit din case şi l-au văzut înmărmuriţi pe şoferul vinovat plimbându-se dezbrăcat complet pe strada lor. S-au gândit că omul a petrecut prea mult de Revelion şi a băut peste măsură.

După accident bărbatul ar fi încercat să fugă. Era agitat. Aşa l-au găsit şi medicii de la ambulanţă, care l-au transportat la spital. După ce a primit îngrijirile medicale, a fost dus la poliţie unde a dat explicaţii.

Şi totuşi ceva l-a făcut să recurgă la un astfel de gest şocant. Asta o va afla familia dacă bărbatul va accepta să fie supus unor investigaţii psihiatrice. Între timp a rămas fără permis pentru 30 de zile, a fost sancţionat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi va trebui să suporte şi pagubele produse.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
kovacs istvan epa efe h 56708481 jpeg
Ninsoare - barbat de umbrela - meteo - vremea FOTO Shutterstock
image
image
image
image
5 vloggerita mimi in depresie 5 jpg jpeg
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg