VIDEO Iarnă în mijlocul primăverii! Ninsoare abundentă în județul Brașov

Ultima actualizare:

    La munte va ninge și se va așterne strat de zăpadăFoto: captură Facebook
La munte va ninge și se va așterne strat de zăpadăFoto: captură Facebook

Suntem la mijlocul primăverii calendaristice, dar iarna s-a întors în câteva regiuni din țară. Drumarii atrag atenția că în zonele de munte din Transilvania ninge abundent. S-a ieșit pe străzi cu 60 utilaje de deszăpezire în județul Brașov.

"În acest moment ninge abundent în toate zonele montane din estul și sud-estul Transilvaniei. DRDP Brasov acționează în acest moment cu aproximativ 60 de utilaje. Cu toate acestea se circulă extrem de dificil în toate trecătorile montane (DN1 Brașov - Predeal, DN73A  Râșnov - Predeal, DN73 Bran - Fundata, DN11  Pasul Oituz etc.). Îi rugăm pe șoferi să dea dovadă de răbdare în zonele afectate și (pe cât posibil) să evite blocarea drumurilor pentru a permite intervenția utilajelor de deszăpezire.Vă mulțumim de înțelegere", au anunțat miercuri dimineată, 7 aprilie, reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov.

image
image
image
image
image
image
cutremur napoli jpg
Persoane se plimbă în parcul IOR într-o zi în care temperatura a depășit mult media perioadei -18 ianuarie 2023. Inquam Photos / George Călin
linii avion cer buna jpg
accident copil iasi jpg
paianjen Phoneutria nigriventer jpg
banner pensii png
Dumitru Buzatu jpeg
image
actualitate.net