VIDEO. Imagini de la Urgen╚Ťe: ÔÇŁRealitatea din spitale este crunt─â. Asta trebuie ar─âtatÔÇŁ

image
Raed Arafat a f─âcut publice c├óteva imagini de la Urgen╚Ťefoto: DSU

Raed Arafat a f─âcut public pe pagina sa de Facebook un videoclip care surprinde imagini recente de la Unitatea de Primiri Urgen╚Ťe a Spitalului Clinic Jude╚Ťean de Urgen╚Ť─â T├órgu Mure╚Ö, unde ajung tot mai mul╚Ťi pacien╚Ťi ├«n stare delicat─â din cauza infect─ârii cu Covid-19.

╚śeful Departamentului pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â (DSU) spune c─â aceasta este realitatea din spitalele rom├óne╚Öti, care se confrunt─â cu tot mai multe cazuri grave, at├ót din zona Covid, c├ót ╚Öi din a╚Öa-numita zon─â nonCovid.

Medicii care apar ├«n videoclipul f─âcut public de Arafat atrag aten╚Ťia c─â num─ârul de cazuri a crescut exponen╚Ťial de la ├«nceputul lunii aprilie ╚Öi c─â, ├«n acest ritm, spitalele vor deveni ├«n scurt timp ne├«nc─âp─âtoare. ÔÇŁRealitatea din spitale este crunt─â. Asta trebuie ar─âtat. Oamenii trebuie s─â con╚Ötientizeze c─â dac─â continu─âm a╚Öa, pacien╚Ťii ├«n stare grav─â care continu─â s─â vin─â n-o s─â mai aib─â loc ├«n spitaleÔÇŁ, spune dr. Emilia Turucz, medic specialist medicin─â de urgen╚Ť─â.

╚śeful DSU i-a ├«ndemnat pe to╚Ťi cei care-l urm─âresc s─â distribuie filmul pentru a ajunge la c├ót mai mul╚Ťi oameni.

"Acest scurt film v─â arat─â situa╚Ťia real─â din interiorul sistemului medical, la nivelul unit─â╚Ťilor de primiri urgen╚Ťe. Poate ├«l distribui╚Ťi la c├ót mai mul╚Ťi prieteni c─â s─â ├«n╚Ťeleag─â care este realitatea, ╚Öi ca s─â fac─â parte din marea echip─â care ├«ncearc─â s─â ajung─â la normalitate c├ót mai repede. C├ónd vorbesc de ┬źmarea echip─â┬╗, aceasta ne include pe to╚Ťi, cet─â╚Ťeni, societate civil─â ╚Öi autorit─â╚Ťi locale ╚Öi centrale!", este mesajul transmis de Raed Arafat pe pagina sa de Facebook. 

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg