VIDEO Imagini şocante! Pacient inconştient, lovit de un paramedic SMURD, cu un baton de parizer


    Pacientul inconştient este lovit cu un baton de parizer de către paramedic Foto: Captură video
Pacientul inconştient este lovit cu un baton de parizer de către paramedic Foto: Captură video

Imagini revoltătoare au apărut pe paginile unei reţele de socializare, iar Ministrul de Interne, Carmen Dan, cere IGSU și DSU să ia măsuri urgente. În înregistarea video, un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient aflat în stare de inconştienţă, lovindu-l în mod repetat, în zona capului, cu un baton de parizer şi adresându-i diferite apelative.

Înregistrarea a fost publicată sâmbătă, 2 iunie, pe Facebook, de un bărbat din Orşova, judeţul Mehedinţi, împreună cu mesajul: "Așa se poartă băieții de la SMURD cu pacienții! Ce ziceți domnule Arafat, o fi bine așa?", potrivit Mediafax. În imagini se poate observa clar cum un pacient aflat în stare de inconştienţă este lovit de mai multe ori în cap, cu un baton de parizer. Membrul echipajului de intervenţie îi adresează bărbatului jigniri în timp ce îl loveşte şi se amuză de situaţia în care se află. Cuvântul pe care îl foloseşte pentru a i se adresa este "beţivanule". 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a văzut imaginile şi şi-a exprimat punctul de vedere prin intermediul unui text scris pe pagina personală de Facebook."Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spațiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenție de urgență batjocorește un pacient care avea nevoie de ajutor. Acțiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituții și asupra a zeci, sute sau mii de oameni care își fac datoria în cel mai onorabil și profesionist mod cu putință! Știu că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz și cer IGSU și DSU să ia măsuri urgente! Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numite SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!", a scris, pe Facebook, Carmen Dan.

Mai mult decât atât, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au cerut oamenilor care au mai multe informații despre acest incident să le pună la dispoziție, precizând că dezaprobă ferm atitudinea manifestată de paramedicul surprins în imaginile şocante.

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Cutremur Turcia, Getty jpg
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
front captura jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp