VIDEO Incendiu într-un tren care circula spre Brașov. O persoană a murit carbonizată

image
În momentul izbucnirii incendiului la bordul trenului se aflau 15 persoane Foto ISU Brașov

Un incendiu de proporții a izbucnit în sera de duminică, 5 aprilie, în jurul orei 22, la ultimul vagoin al trenului 3535, care circula pe ruta Brașov-Mediaș. Pompierii au lichidat focul, însă trupul unei persoane carbonizate a fost găsit după stingerea incendiului. Anchetatorii încearcă să identifice persoana despre care conductorul nu știa că se află în tren.

Un incendiu a izbucnit în seara de 5 aprilie, în jurul orei 22 la ultimul vagon din trenul 3535, care circula pe ruta Brașov-Mediaș. Incidentul s-a produs în apropiere de stația Augustin. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, iar la finalul operațiunii a fost descoperit cadavrul unei persoane carbonizate. În trenul care a luat foc se aflau 15 persoane la ora producerii incidentului. 

image
Sursă foto: ISU Braşov

În urma stingerii incendiului a fost găsit un cadavru carbonizat

”Cadavrul a fost ridicat şi transport la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei reale a decesului. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea victimei şi stabilirea exactă a cauzelor incendiului”, a transmis IPJ Braşov. Potrivit primelor informații, conductorul a declarat că nu știa faptul că persoana decedată se afla în tren. 

În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea victimei și stabilirea exactă a cauzelor incendiului, în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
sistemul de rachete buk foto wikimedia
pod peste Dunare 6
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta