VIDEO Incendiu la Timişoara

image

S-a dat alarma astăzi la Timişoara, după ce mai multe maşini dintr-un depozit de dezmembrări auto de la marginea oraşului au luat foc. Prin sistemul RO-Alert, localnicii au fost anunţaţi că au loc degajări mari de fum şi au fost sfătuţi să stea în case. Coloana de fum s-a ridicat la peste 50 de metri înălţime şi a putut fi văzută de la mai mulţi kilometri depărtare.

Alarma s-a dat puţin după ora 12.00, când în pauza de masă un angajat a observat o flacără şi mult fum care ieşea dintr-o zonă unde se lucrase cu câteva zeci de minute înainte la tăierea unor carcase. Angajaţii firmei de reciclare au încercat să oprească vâlvătaia folosind zeci de stingătoare din dotare, dar nu au reuşit. Focul s-a aprins şi mai tare din cauza uleiurilor şi a vopselelor de pe caroserii.

Nu mai puţin de 4 autospeciale cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă SMURD, au fost trimise la locul intevenţiei. Un excavator a mutat caroseriile care ardeau pentru a-i ajuta pe pompieri să lichideze incendiul.

Intervenţia a fost dificilă deoarece flăcările s-au extins din cauza materialelor combustibile.

Coloana de fum s-a înălţat la peste 50 de metri. Din cauza vântului, fumul s-a îndreptat spre zona învecinată.

După aproape două ore, incendiul a fost lichidat. Pompierii urmează să stabilească acum cauza exactă, iar inspectorii gărzii de mediu vor verifica dacă există o contaminare a zonei în urma incendiului.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
FotoJet (1) jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg