VIDEO Le-au ars casele în pragul Sărbătorilor

image

Două familii din Buzău au rămas fără un acoperiş deasupra capului, în pragul sărbătorilor, după ce casele lor au fost mistuite de flăcări. Deşi imobilele se aflau în cartiere diferite, incendiile au izbucnit simultan. Focul ar fi pornit de la sistemele de încălzire. Din fericire, nicio persoana nu a fost rănită.

Pompierii buzoieni s-au luptat cu flăcările ore în şir. O casă a fost distrusă aproape în totalitate, după ce mansarda a fost cuprinsă de flăcări.

Din cauza distanţei foarte mici dintre clădiri a existat pericolul extinderii incendiului, iar oamenii din zonă au trăit momente de groază. Norocul lor a fost că nu a bătut vântul.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD. Două persoane, intoxicate din cauza fumului, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea nu au dorit însă să fie transportate la spital.

Un alt incendiu a izbucnit simultan în alt cartier din Buzău. Acoperişul unei locuinţe a fost distrus complet de flăcările puternice

Pompierii le recomandă proprietarilor de case să îşi cureţe coşurile de fum şi să îşi verifice instalaţiile de încălzire pe perioada sezonului rece.

zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
infidelitate jpeg
cub andrele png
vouchere pentru energie electrica jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
Buzau 1 jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif