VIDEO Marian Vanghelie: "Eu fac bani ╚Öi c├ónd dorm"! Ce s-a ├«nt├ómplat cu ceasurile de lux de╚Ťinute de fostul primar

28 octombrie 2020
image
Marian Vanghelie a fost jefuit la începutul acestui an, în ianuarie

Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5, suspendat din func╚Ťie ├«n anul 2015, a fost invitat ├«n emisiunea 40 de ├«ntreb─âri cu Denise Rifai. Politicianul a vorbit despre sfera profesional─â, dar ╚Öi despre un subiect controversat: averea sa, care o bun─â perioad─â de timp s-a aflat ╚Öi ├«n aten╚Ťia procurorilor DNA.

Marian Vanghelie, ajuns la 51 de ani, are o avere considerabil─â pe care refuz─â s─â o etaleze ├«n mediul online, potrivit propriilor spuse. De altfel, sumele considerabile de bani de╚Ťinute de c─âtre poltician au atras, ├«n repetate r├ónduri aten╚Ťia. ├Än anul 2017, Marian Vanghelie ╚Öi Oana Mizil au fost jefui╚Ťi de o bon─â filipinez─â care a sustras din locuin╚Ťa familiei suma de 50.000 de euro. Mai mult dec├ót at├ót, casa lui Vanghelie a fost calcat─â de ho╚Ťi la ├«nceputul anului 2020, iar pagubele au fost unele astronomice, ridic├óndu-se la aproape 300.000 de euro. Cu toate acestea, politcianul nu duce grija zilei de m├óine ╚Öi se m├óndre╚Öte cu faptul c─â oamenii lucreaz─â pentru el, la orice or─â din zi ╚Öi din noapte! Iat─â ce a declarat, ├«n calitate de invitat al lui Denise Rifai. 

├Äntrebat care este suma de bani pe care o c├ó╚Ötig─â lunar, Marian Vanghelie a oferit un r─âspuns complex. "Eu fac bani ╚Öi c├ónd dorm. C├ónd eu dorm, oamenii muncesc pentru mine, am oameni foarte mul╚Ťi care m─â respect─â, care au ├«ncredere ├«n mine, ╚Öi fac bani ╚Öi c├ónd dorm, pur ╚Öi simplu. Dac─â eu vreau ├«ntr-o zi s─â dorm p├ón─â la 4, eu ├«n timpul ─âla fac baniÔÇŁ, a spus Marian Vanghelie.

image
├Än anul 2017, Marian ╚Öi Oana au fost jefui╚Ťi de o bon─â filipinez─â

ÔÇŁEu nu sunt angajat ca s─â c├ó╚Ötig pe lun─â. Eu c├ónd c├ó╚Ötig, c├ó╚Ötig, c├ónd nu, nu. C├óstigi bani pe lun─â c├ónd ai un salariu... Nu am o problem─â cu grija zilei de m├óine, dar nici nu am re╚Öedin╚Ťe de 5.000 de mp. Stau ├«ntr-o cas─â normal─â, ├«n care trebuie s─â fie un politician cu familia lui. ╚śtiu s─â fac business, dar nu fac o fal─â din asta. Pe mine nu m-a╚Ťi v─âzut prin discoteci, prin cluburi. ├Ämi doresc altceva de la via╚Ť─â. ╚śtiu ce este frumos, s─â m─â respect, ╚Ötiu unde s─â m─â duc ├«n locurile civilizate ale acestei lumi, dar cu o anumit─â decen╚Ť─â. Eu nu vreau s─â m─â pozez pe unde m─â duc. La mine nu o s─â vede╚Ťi pe Facebook poze de unde m─â ducÔÇŁ, a mai spus Marian Vanghelie ├«n emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

image
Vanghelie, ├«n vremea ├«n care era primar al sectorului 5 ╚Öi ├«╚Öi expunea, f─âr─â re╚Ťineri, ceasurile de mii de euro

Marian Vanghelie a avut o pasiune costisitoare pentru ceasuri

Marian Vanghelie era cunoscut pentru pasiunea costisitoare avut─â pentru ceasuri. Sl─âbiciunea pentru accesoriile de lux l-au adus ├«n vizorul DNA, iar acum politicianul nu-╚Öi mai etaleaz─â colec╚Ťia de ceasuri, lucru observat de Denise Rifai. 

image
Vanghelie, ├«n vremea ├«n care era primar al sectorului 5 ╚Öi ├«╚Öi expunea, f─âr─â re╚Ťineri, ceasurile de mii de euroSurs─â foto: Arhiv─â Click!

ÔÇŁDNA mi-a pus sechestru pe toate ceasurile. Am vrut a╚Öa s─â ar─ât c─â eu am valoare ╚Öi f─âr─â ceas. ├Än momentul ├«n care tu e╚Öti un brand nu mai conteaz─â, po╚Ťi s─â pui orice la m├ón─â sau po╚Ťi s─â nu pui nimic. Lumea ├«n╚Ťelege c─â nu-╚Ťi trebuie acel ceas. Am vrut s─â dep─â╚Öesc aceast─â problem─â. DNA a f─âcut o mizerie, inclusiv cu ceasurile pe care mi le-a luat ╚Öi a pus sechestru pe ele, inclusiv cu faptul c─â a╚Ö fi luat  dou─â ceasuri, unul de 6.000 ╚Öi unul de 2.000 de euro. Am pus o singur─â ├«ntrebare, dac─â ai un ceas, unul singur dar eu aveam mai multe, de 100.000 de euro, cum s─â iei ca ╚Öpag─â ceas de 6.000 de euro? I-am spus procurorului. Acel ceas, dac─â eu ├«l primeam cadou, ├«l d─âdeam cuiva, ╚Öoferului meu de exemplu. Nu aveam nevoie s─â-l port c─â-l aveam pe cel de 100.000 de euro ╚Öi era reprezentativ. Nu trebuie s─â ai toate culorile, ca s─â nu zic toate pre╚Ťurile. Nu mai por╚Ťi ceas de 6.000 c├ónd ai unul de 100.000 de euroÔÇŁ, a explicat Marian Vanghelie, ├«n cadrul emisiunii.

florin calinescu png
anamaria prodan png
BeFunky collage (16) jpg
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg
cracked screen phone 6137675 1920 jpg
X 5IWe83ul1Ur30GxxdlGA jpg
printesa charlene (6) jpg
pelerinajul la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie jpg
migranti jpg