VIDEO «Micul Hercule», cu părinţii, dar fără antrenamente

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cei doi fraţi din Olt care sunt puşi să facă exerciţii fizice dificile vor rămâne în familie. Magistraţii au decis că cei doi copii nu vor pleca în plasament în regim de urgenţă pentru că sunt sănătoşi, fizic şi psihic, sunt educaţi şi bine hrăniţi.

Giuliano Stroe, copilul care a intrat în Cartea recordurilor la 5 ani pentru că a mers în mâini foarte rapid, pe o distanţă de 10 metri, a fost supranumit "Micul Hercule". Tatăl lui este foarte mândru de realizările copilului şi postează filmuleţe de la antrenamente.

Însă, ultimele filmuleţe au alertat autorităţile: Giuliano are la gât câteva rânduri de lanţuri groase pe care le trage cu greu, iar în alte secvenţe se "bate" cu fratele său, Claudiu, costumaţi în supereroi.

Giuliano făcea antrenamente dure în fiecare zi

simeon stalpnicul png

În alte postări, Giuliano face flotări la bară, sparge nuci cu pumnul, face şpagatul pe două scaune, ridică gantere grele. Tatăl copiilor, Iulian Stroe cere, din când în când, bani celor care se uită la filmuleţe: "Cine poate şi vrea, ajutaţi-mă cu nişte bani. Poate au nevoie de vitamine, de minerale. Multumesc pentru întelegere, ajutaţi-mă!".

Direcţia pentru Protecţia Copilului Olt a făcut cerere de a-i scoate din familie şi a-i da în plasament pe Giuliano şi Claudiu Stroe, de 9 şi 7 ani.

simeon stalpnicul png

Magistraţii Tribunalului Olt au judecat, ieri, această cerere şi a respins cererea ca cei doi copii să fie daţi în plasament de urgenţă pentru rele tratamente.

Părinţii celor doi au susţinut în faţa magistraţilor că cei doi copii sunt absolut sănătoşi, că au întrerupt antrenamentele, că au grijă de copiii lor, sunt bine hrăniţi şi educaţi. ­

"Copiii se află în creştere, este un proces absolut normal. Le-am făcut analize să văd dacă le este pusă în pericol creşterea. Nu se pune problema de aşa ceva. Am transmis analizele şi la un prieten medic din Angalia, care îmi confirmă că ambii copii sunt sănătoşi. În plus, am întrerupt şi antrenamentele cu ei. Lucrăm maximum două ore pe zi, cu pauză de o lună. Nu vor nici ei şi nici noi să ne fie luaţi", a declarat Iulian Stroe, tatăl copiilor, citat de Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net