VIDEO Nuntă cu zeci de invitați în Bragadiru, oprită de Poliție. Amenzile au curs pe bandă rulantă

politie jpeg
Foto: News.ro

Deși Guvernul impune tot mai multe restricții pentru limitarea numărului de cazuri de infectare cu coronavirus, care crește pe zi ce trece, mai există în contunuare petrecăreți care nu țin cont de măsurie luate și organizează eventimente cu mulți participanți.

Acesta este și cazul unei nunți care a avut loc în acest weekend în Bragadiru Ilfov. Polițiștii au găsit la fața locului peste 50 de persoane care încălcau măsurile impuse de autorități și au dat zeci de amenzi, scrie Ziar de Bragadiru.

Nuntă cu zeci de invitați, oprită de oamenii legii

O petrecere cu peste 50 de invitați a fost organizată weekendul trecut în Bragadiru, deși măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus interzic astfel de evenimente.

Polițiștii ilfoveni au intervenit cu cinci echipaje pentru a opri o nuntă organizată într-un cort, special amenajat, din curtea imobilului respectiv. În prezent, în contextul pandemiei de COVID-19, este interzisă organizarea de evenimente private ( nunți, botezuri, mese festive),fiind instaurate și măsurile de protecție individuală, nerespectate de invitații nunții din Bragadiru. 

„În contextul verificărilor, Polițiștii Ilfoveni au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 33500 de lei, din care 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 19.000 de lei au fost aplicate administratorului societății, conform Legii 82/1991 (4000 de lei) și Legii 55/2020 (15.000 de lei), iar 37 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate persoanelor participante la eveniment conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 18500 de lei”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Ilfov.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
toamna copaci frunze galbene shutterstock
 Ramzan Kadîrov şi Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg