VIDEO Pesediştii şi-au oblojit rănile la o nuntă în Maramureş. Viorica Dăncilă, filmată când dansa o horă

Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu, între Viorica Dăncilă şi fostul ministru al Apelor, Doina Pană
Lia Olguţa Vasilescu, între Viorica Dăncilă şi fostul ministru al Apelor, Doina Pană

La două zile după demiterea guvernului prin moţiune de cenzură, pesediştii au ieşit la horă! Sâmbătă, imediat după ce şi-a relansat candidatura la alegerile prezidenţiale, şeful social-democraţilor, Viorica Dăncilă, a plecat spre Maramureş, pentru a participa la petrecerea de nuntă a preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş.

Gabriel Zetea s-a cununat religios cu aleasa inimii lui, Oana Nicula. Printre invitaţii de la nunta care a avut loc la Casa de Petrecere a Moroşenilor din localitatea Onceşti s-au numărat şi Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, dar şi Eugen Teodorovici, fostul Ministru al Finanţelor, scrie adevarul.ro. 

Eugen Teodorovici,  alături de Marcel Ciolacu
Eugen Teodorovici, alături de Marcel Ciolacu

De asemenea, în imagini postate pe Facebook de deputata Doina Pană, Viorica dansează într-o horă alături de Olguţa Vasilescu, fosta ministră a Muncii. La petrecere au participat peste 800 de invitaţi.

Cunoscuţii cântăreţi de muzică populară, soţii Giurgi, au dat startul distracţiei, urmând ca pe scenă să mai urce Vlad Miriţă, Dinu Iancu-Sălăjanu, Aurel Tămaş, dar şi Loredana Groza. Mai mult, Viorica Dăncilă, care a purtat o rochie lungă roşie, cu un model tradiţional, a fost filmată în timp ce dansa o horă, semn că nunta a fost una pe placul liderului PSD. 

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg