VIDEO Revoltător! Profesoară umilită și filmată de o elevă, în timp ce îi cânta: «Hai la cimitir să te îngrop puțin»

image
Întregul incident a fost filmat și publicat pe o rețea de socializareFoto: Captură Video

Scene revoltătoare și complet lipsite de bun simț au avut loc într-o școală din Brașov, unde un cadru didactic a fost jignit și umilit în clasă de către o elevă, întreaga scenă fiind filmată de tânăra mândră peste poate de faptele sale.

Întâmplarea a avut loc la Colegiul Tehnic „Victor Jinga” din Săcele, județul Brașov, iar filmulețul a ajuns în mediul online după ce a fost publicat chiar de eleva în cauză, care a dorit să se mândrească pe rețelele de socializare cu faptele sale. În filmare se poate observa cum eleva se plimbă prin clasă și își jignește profesoara, cântând câteva versuri revoltătoare, despre care newsbv.ro notează că ar fi dintr-o manea. 

Profesoară batjocorită în timpul orei de o elevă

„Hai la cimitir să te îngrop puțin (…) Să fim noi doi, să fim noi doi și o lopată dintre noi. Să te vadă toată lumea că tu ești o terminată!”, cântă eleva, urmărind prin clasă profesoara care nu știe cum să reacționeze. În înregistrare se observă, totuși, din limbajul corporal al profesoarei, că încearcă să o oprească pe elevă, însă aceasta își continuă „activitatea” râzând. Toată scena s-a petrecut în timpul orei, de față cu ceilalți colegi din clasă, care nu au reacționat în niciun fel.

Publicarea filmulețului pe internet o va costa scump pe elevă însă. IPJ Brașov a deschis deja o anchetă pentru a identifica eleva și împrejurările în care s-a produs incidentul, mai notează sursa citată.

„În urma apariției în mediul online, pe o rețea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politiștii din cadrul I.P.J. Brasov - Poliția Municipiului Săcele, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov. Potrivit acesteia, în funcție de rezultatul cercetărilor, se vor dispune măsurile legale care se impun.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
2 alexandru arsinel jpg jpeg
sorin cimpeanu campeanu
 Nikolai Valuev FOTO EPA-EFE
arsinel EE
image
image
image
image
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
calendar ortodox 2021 30 septembrie sfantul ierarh grigorie luminatorul armeniei celei mari jpeg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg