VIDEO Robert Turcescu, exasperat, și-a dus gunoiul la Primăria lui Clotilde Armand: "Să se spele cu el pe cap"

image
Robert Turcescu, form─â de protest inedit─âfoto: Facebook

Dup─â revolta Amaliei N─âstase, a lui Mihai Morar ╚Öi a altor persoane publice, azi, 5 iunie, Robert Turcescu a fost cel care a protestat ├«mpotriva situa╚Ťiei din Sectorul 1, unde zac mun╚Ťi de gunoaie, ├«ntr-un miros insuportabil. Asta dup─â ce Romprest, firma de salubrizare, nu le-a mai ridicat din cauza scandalului ├«n care este implicat─â cu prim─âria de sector.

Fostul jurnalist ┼či actual membru PMP a decis s─â recurg─â la un gest de protest inedit, a╚Öa c─â s├ómb─ât─â a luat sacii cu gunoi menajer, neridica╚Ťi de 10 zile, ┼či a mers la Prim─âria Sectorului 1, unde i-a l─âsat pe treptele institu┼úiei. El ╚Öi-a anun╚Ťat protestul ├«nc─â de vineri seara, pe Facebook.

Robert Turcescu: "Eu refuz s─â asist pasiv la spectacolul isteric"

ÔÇŁ├Äi duc doamnei Clotilde un sac de gunoi. ├Äl pun pe treptele Prim─âriei Sectorului 1 pentru c─â nu mai am unde s─â-l arunc. Desigur, a╚Ö putea s─â┬á las sacul de gunoi pe strad─â, l├óng─â vreun st├ólp, a╚Öa cum fac de zile bune mii de bucure╚Öteni locuitori ai Sectorului 1 c─ârora li se pare c─â lupt─â ╚Öi ei cu "mafia gunoiului" dac─â arunc─â pungi cu de╚Öeuri pe str─âzi sau ├«n intersec╚Ťii. Ni╚Öte fraieri care nu realizeaz─â c─â, de fapt, suntem lua╚Ťi prizonieri ├«ntr-un conflict a c─ârui singur─â rezolvare fireasc─â e ├«n justi╚Ťie. Eu refuz s─â asist pasiv la spectacolul isteric prin care Clotilde Armand se face c─â asum─â rolul de primar. A╚Öa c─â ├«i duc gunoiul la prim─ârie, s─â se spele cu el pe cap! V─â invit s─â ie╚Öi╚Ťi din ipocrizie ╚Öi s─â proceda╚Ťi la fel", a scris Turcescu pe pagina de Facebook.

Dup─â protestul de azi, Robert Turcescu ├«i cheam─â ╚Öi pe locuitorii sectorului 1 s─â-i urmeze exemplul. "Iar voi, cei care v─â uita╚Ťi la acest live, ie╚Öi╚Ťi din ipocrizie. Voi, care lua╚Ťi sacii, c─â am v─âzut vecini care asta fac, ╚Öi ├«i b─âga╚Ťi ├«n ma╚Öin─â ╚Öi merge╚Ťi cu ei ├«n alt sector, unde lucra╚Ťi, ╚Öi ├«i l─âsa╚Ťi acolo. P─âi asta nu e o solu╚Ťie. ╚śi merge╚Ťi dup─â aia s─â sta╚Ťi ├«n cas─â ╚Öi s─â sparge╚Ťi semin╚Ťe ╚Öi s─â-l ├«njura╚Ťi pe Turcescu pentru c─â se ia de Clotilde Armand. Dac─â v─â lupta╚Ťi cu mafia gunoaielor, n-ave╚Ťi dec├ót, foarte bine, dar ├«n instan╚Ť─â. M-a╚Ö bucur─â foarte mult s─â c├ó╚Ötiga╚Ťi toate luptele, cu mafia gunoiului, cu mafia asfaltului, cu mafia parcangiilor, cu cine vre╚Ťi, dar ridica╚Ťi gunoiul, c─â pute, sunt 25.26 de grade, deja iese zeam─â din gunoi! Aici nu e vorba de un r─âzboi politic. Pe mine nu m-a interesat p├ón─â deun─âzi doamna Clotilde Armand, am zis doar c─â nu am v─âzut s─â asfalteze vreo strad─â, s─â taie vreun copac uscat, acum ne-a l─âsat ╚Öi cu gunoiul e cap", spune Turcescu ├«n filmule╚Ťele live de pe Facebook.

Romprest nu mai vrea s─â ridice gunoiul din sectorul 1. Clotilde Armand: ÔÇŁFoarte bine, s─â fac─â ceea ce consider─âÔÇŁ

Citește și:

Mihai Morar, sup─ârat foc:ÔÇŁE un munte de gunoi ├«n fa╚Ťa blocului. Tot sectorul 1 e plin de gunoaieÔÇŁ

Clotilde Armand, ultimatum pentru Romprest. ÔÇŁDac─â nu ridica╚Ťi gunoiul ├«n 24 de ore, reziliem contractulÔÇŁ

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg