VIDEO Şeful Poliţiei Piatra Neamţ loveşte o fată în sediul instituţiei. Vezi decizia Inspectoratului General de Poliţie

Ultima actualizare:
Şeful Poliţiei Piatra Neamţ a lovit-o fără milă pe minoră.
Şeful Poliţiei Piatra Neamţ a lovit-o fără milă pe minoră.

Poliţia Neamţ a declanşat o anchetă în cazul şefului Poliţiei Piatra Neamţ, Cezar Constantin Filip, după ce pe Internet a fost postat un filmuleţ în care acesta apare lovind cu palmele şi picioarele o minoră, incidentul având loc în sediul Poliţiei, iar la acesta asistând si un alt ofiţer. Inspectorul general al Poliţiei Române a trimis Corpul de control la IPJ Neamţ pentru verificări în acest caz.

UPDATE: Cezar Constantin Filip a fost destituit din funcţie în urma unui comunicat postat de Direcţia Informare şi Relaţii Publice a Ministerului Afacerilor Interne în data de 19 martie 2014, la ora 18:11: "Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, a ordonat şefului Poliţiei Române demiterea şefului Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ. Menţionăm totodată, că în cazul respectivului poliţist a fost sesizat Parchetul competent, pentru continuarea cercetărilor."

Într-un filmuleţ postat miercuri pe internet, şeful Poliţiei Muncipale Piatra Neamţ, Cezar Constantin Filip, apare în timp ce loveşte o fată cu palmele, în mod repetat. De asemenea, fata este lovită şi cu picioarele şi este îmbrâncită şi trasă de păr de mai multe ori.

Filmarea, care este datată 8 martie, este făcută în sediul Poliţiei Piatra Neamţ, iar în imaginile surprinse de o cameră de luat vederi din sediul Poliţiei apare şi un ofiţer de la Biroului de Investigaţii Criminale, care asistă la incident fără a interveni.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, Elena Bulgărea, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost declanşată o anchetă şi va fi sesizat şi Parchetul în acest caz.

"IPJ a luat la cunoştinţă cele reclamate şi a sesizat Biroul de cercetare disciplinară împotriva celor doi poliţişti care apar în imagini. În paralel, urmează să fie sesizat şi Parchetul Judecătoriei Piatra Neamţ pentru a se verifica dacă se întrunesc elementele constitutive ale unei infracţiuni", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.


    Şeful Poliţiei Piatra Neamţ a lovit-o fără milă pe minoră.
Şeful Poliţiei Piatra Neamţ a lovit-o fără milă pe minoră.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, minora agresată de şeful Poliţiei Piatra Neamţ are 14 ani şi ar face parte dintr-un grup infracţional specializat în furturi şi tâlhării.

Şeful Poliţiei Române a trimis Corpul de control la IPJ Neamţ

Inspectorul general al Poliţiei Române a trimis Corpul de control la IPJ Neamţ, după ce pe internet au fost publicate imagini cu şeful Poliţiei Piatra Neamţ, care loveşte o minoră, în faţa unuia dintre subalternii săi.

"Din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, ofiţeri specialişti din cadrul Direcţiei Control Intern - IGPR se deplasează la IPJ Neamţ, în vederea efectuării de verificări cu privire la incidentul în care au fost implicaţi doi poliţişti nemţeni", se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net