VIDEO Şi-a condus prietenii spre moarte

image

Cinci tineri au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a intrat sub un tir înmatriculat în Turcia. Cu toţii se întorceau de la discotecă, iar poliţiştii verifică acum dacă nu cumva şoferul era băut. Cert este că, din primele cercetări, el este vinovat de producerea accidentului. Ar fi pierdut controlul volanului, din cauză că a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineaţa, într-o curbă periculoasă în apropierea comunei Vadu Moldovei, din Judeţul Suceava. Impactul a fost atât de puternic, încât cei cinci tineri au murit imediat. Trei dintre ei aveau 17, unul avea 18 ani, iar şoferul avea 21 de ani. Cu toţii se întorceau de la discotecă, unde petrecuseră întoarcerea în ţară a unuia dintre ei.

Pompierii din Fălticeni au intervenit cu o ambulanţă Smurd şi cu o autospecială de descarcerare, ca să îi scoată dintre resturile maşinii.

Inspectoratul de Poliţie Suceava a declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului, iar din primele cercetări se pare că vinovat este Narcis, unul dintre cei cinci tineri, care conducea maşina cu o viteză foarte mare şi care a intrat pe contrasens, într-o curbă. De altfel, cunoscuţii spun că el era un împătimit al vitezei şi a transmisiilor în direct pe Facebook. Pe pagina lui, el a postat pe data de 18 ocotmbrie un film făcut în timp ce conducea cu muzica dată la maximum.

Narcis avea 21 de ani şi locuia în comuna Râşca, judeţul Suceava.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
foto1 bugetarib jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
parada militara de 1 decembrie jpg
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară