VIDEO Traian Băsescu: "Responsabilitatea băsiştilor este să ..."

Ultima actualizare:

    Traian BăsescuFOTO Arhivă Personală
Traian BăsescuFOTO Arhivă Personală

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că face apel la români să meargă duminică la vot, indiferent unde s-ar afla, în ţară sau străinătate.

El a menţionat că a urmărit campania şi că este un moment important, trecându-se într-o nouă etapă. Băsescu a declarat că are un mesaj către români, făcând un apel către aceştia să meargă la vot duminică. El a ţinut să menţioneze că îi roagă pe românii din diaspora să voteze, ştiind că este un efort pentru aceştia, potrivit mediafax.ro.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că a fost evident faptul că membrii Guvernului, Ministerul de Externe încearcă să obstrucţioneze votul cetăţenilor din străinătate, el menţionând că speranţa sa la numirea lui Teodor Meleşcanu la MAE a fost una deşartă. "În ceea ce priveşte campania electorală, ea se încheie teoretic astăzi, la ora 24:00, dar cu tot acest zbucium se finalizează duminică, prin exercitarea dreptului suveran de a vota. Din acest punct de vedere, aş face observaţia că a fost evident faptul că membrii Guvernului, Ministerul de Externe încearcă să obstrucţioneze votul cetăţenilor din străinătate", a spus Băsescu.

În tuimpul discursului televizat, Traian Băsescu a anunţat că va publica pe pagina sa de Facebook un clip în care se va vedea cât de "pisicuţ" este Victor Ponta la Cotroceni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net