VIDEO Urmărire ca în filme pe străzile din Sibiu! Un tânăr de 20 de ani a sfidat toate regulile de circulație

Ultima actualizare:

    Șoferul imprudent a primit o amendă de peste 3.000 de lei și va fi pieton pentru următoarele 180 de zile Sursă foto: Captură video
Șoferul imprudent a primit o amendă de peste 3.000 de lei și va fi pieton pentru următoarele 180 de zile Sursă foto: Captură video

Poliţia Sibiu a publicat, vineri seară, imagini cu un echipaj care urmărşte în trafic un tânăr de 20 de ani, care nu a acordat prioritate pietonilor şi maşinilor, a lovit un autoturism parcat şi a depăşit prin dreapta o coloană de maşini.

Urmărire ca în filme pe străzile din Sibiu! Un tânăr de 20 de ani a sfidat toate regulile de circulație, iar echipajele de poliție l-au urmărit în încercarea de a-l opri din cursa iresponsabilă în care pornise. 

”Nici nu ştim cum să o catalogăm: Sfidare a tuturor participanţilor la trafic (pe cea referitoare la Poliţie o trecem cu vederea), sau inconştienţă maximă? Cert este că şoferul urmărit de poliţiştii rutieri este un tânăr de doar 20 de ani”, a transmis, vineri seară, Poliţia Sibiu, alături de imaginile cu incidentul, informează News.ro.

”Tânărul şofer, la trecerea pentru pietoni de pe B-dul G-ral Vasile Milea intersecţie cu str. Revolutiei, nu acordă prioritate de trecere unui pieton aflat în traversarea regulamentară a părţii carosabile, moment în care echipajul de poliţie din cadrul Serviciului Rutier, aflat pe banda nr. 1, porneşte în urmărirea acestuia. Deşi sistemul acustic şi luminos al autospecialei de poliţie este în funcţiune, asta nu îl determină deloc pe şofer să oprească”.

Tânărul a continuat deplasarea, nu a acordat prioritate într-un sens giratoriu, iar în apropierea cntrului a depăşit prin dreapta o coloană de maşini.

”Efectuează neregulamentar manevra de depăşire prin dreapta şi intră în coliziune cu un autovehicul, însă îşi continuă deplasarea către Şos. Alba Iulia. În sensul giratoriu Bvd. Unirii cu Bvd. Corneliu Coposu, şoferul pătrunde fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor din sensul giratoriu. Ajuns din urmă de poliţişti, şoferul virează dreapta spre Piaţa Unirii, însă, realizând că nu mai are unde înainta, în sfârşit opreşte”, au mai povestit pliţiştii.

Aceştia au precizat că tânărul a primit o amendă de 3.190 lei şi i-a fost suspendat permisul pentru 180 de zile.

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net