VIDEO Violată şi ucisă pe câmp

screen shot 2019 03 12 at 11 42 24 0 png

O femeie în vârstă de 49 de ani, din Vaslui, a fost găsită moartă pe câmp, după trei zile de când a fost dată dispărută.

Victima ar fi consumat mai multe pahare cu alcool împreună cu trei tineri, la magazinul din sat. Când a vrut să plece spre casă, tinerii ar fi luat-o cu forţa şi ar fi violat-o, apoi ar fi abandonat-o pe câmp. Suspecţii, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, au fost identificaţi şi arestaţi preventiv pentru viol şi omor.

Oribila crimă a avut loc în localitatea Ghergheleu din judeţul Vaslui. Victima muncea cu ziua prin sat şi obişnuia să bea cu cei pe care-i întâlnea la magazin. Săptămâna trecută, după ce a consumat alcool împreună cu trei tineri, femeia nu a mai dat nici un semn de viaţă, iar rudele au început să o caute.

În ziua fatidică, femeia a primit banii pentru munca pe care a persat-o şi s-a oprit la magazinul din sat să bea ceva. Aici a dat de trei tineri, de 16, 17 şi 23 de ani, băieţi cu care a intrat în discuţie.

Martorii spun că după ce a discutat cu cei 3 tineri, femeia s-a dus la toaletă.

Oamenii din sat îi cunoşteau pe agresori de mai mulţi ani şi nu se aşteptau la aşa ceva de la ei.

Victima celor 3 tineri era o femeie muncitoare, spun vecinii, care recunosc şi că îi plăcea băutura.

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu 5 ani, tot la Vaslui. Atunci, 7 tineri au violat şi batjocorit o elevă care se întorcea de la şcoală. În ciuda faptului că fapta a fost foarte gravă, viol în formă agravantă şi lipsire de libertate, legea a fost blândă cu cei 7 violatori. Dintre aceştia, 4 sunt deja liberi.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg