VIDEO Viorica Dăncilă, comparată cu Regina Maria la un miting electoral

Ultima actualizare:

    Viorica Dăncilă a fost comparată cu Regina Maria de către un susținător al PSD Foto: Captură Video
Viorica Dăncilă a fost comparată cu Regina Maria de către un susținător al PSD Foto: Captură Video

În timpul unei vizite electorale a fostului premier al României în Focșani, un susținător PSD a ținut să schimbe câteva cuvinte cu Viorica Dăncilă, în discursul său comparând-o pe aceasta cu Regina Maria.

Premierul demis a efectuat duminică, 3 noiembrie, o vizită electorală la Focșani. La intrarea în Catedrala Ortodoxă, Viorica Dăncilă a fost oprită de unul dintre susținătorii săi pentru a-i transmite un mesaj.

„Doamna premier, vă rog să fiţi o noua Regina Maria pentru România, care şi Regina Maria, la timpul ei, a făcut lucruri deosebite pe care şi dumneavoastră sunt ferm convins că le veţi face. Învingeţi zâmbetul mincinos al lui Klaus Iohannis, învingeţi-l pe cel care 5 ani a făcut dintr-o Românie normală o Românie anormală”, a spus bărbatul.

Cel care i-a adresat acest mesaj Vioricăi Dăncilă este avocatul Didi Băjenaru, care are conexiuni în Consiliul Județean Vrancea. Fiind considerat un apropiat al PSD, el a devenit membru în Consiliul de Administrație al CUP, regia de apă la care Consiliul Judeţean este acţionar majoritar, notează adevărul. Bărbatul care a spus că Viorica Dăncilă este „noua Regina Maria” a fost ofițer de miliție Pentru prezența în ședinţele Consiliului de Administraţie, Băjenaru a încasat în 2018 o sumă de peste 43.000 de lei, adică peste 3.500 de lei pe lună.

Potrivit sursei anterior menționate, Didi Băjenaru a fost ofiţer de miliţie până în anul 1975. Mai apoi, a fost consilier juridic la câteva întreprinderi, până în Revoluție. După 1989, el a fost director de administraţie publică la Consiliul Judeţean şi director la Prefectura Vrancea, dar şi jurist la Corpul Gardienior Publici. Începând din 2010, Băjenaru a intrat în avocatură. Adevărul precizează că Didi Băjenaru a condus grupul de manifestanți împotriva Guvernului Boc în ianuarie 2012.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net