Viitură de gunoaie pe râul Arieş. Ce spune vedeta de muzică populară Nicolae Furdui Iancu

image
Mii de PET-uri plutesc de miercuri, 4 martie 2020, pe râul Arieş, în Munţii ApuseniFOTO: Facebook

Mii de PET-uri plutesc de miercuri, 4 martie 2020, pe râul Arieş, în Munţii Apuseni. Poluarea provine din localităţile aflate în amonte de oraşul Câmpeni. Vedeta de muzică populară Nicolae Furdui Iancu a comentat: ”Tristeţe mare in Ţara Moţilor!”

Locuitorii din Apuseni sunt supărați pe semenii lor care aruncă gunoaiele în natură. Pe râul Arieș, de miercuri, 4 martie, plutesc PET-uri și gunoaie, scrie adevarul.ro.

Râul Arieş a devenit un veritabil „cărăuş” al gunoaielor şi al deşeurilor aduse de apă din amonte. PET-urile provind din barajul de acumulare de la Mihoieşti, județul Alba, care, cel mai probabil a fost golit parţial, apa antrenând cantităţi uriaşe de gunoaie adunate în ultimele luni.

Cei mai mari poluatori sunt localităţile turistice de pe cursul Arieşului Mare. Proprietarii de pensiuni aruncă sticlele din plastic la marginea râului, pentru a evita plata unor sume suplimentare la societatea care colectează gunoiul, scrie adevarul.ro. În acest mod, zeci de tone de peturi ajung în apa râului şi sunt transportate spre Turda.

Ce spune Nicolae Furdui Iancu despre gunoaiele din râul Arieș

La postarea unui utilizator al reţelei de socializare Facebook, care a publicat un video în care surprinde ”viitura” de PET-uri, a scris un comentariu şi vedeta de muzică populară Nicolae Furdui Iancu.

image
Vedeta de muzică populară Nicolae Furdui Iancu a comentat ””Tristeţe mare în Ţara Moţilor!”

”Tristeţe mare în Ţara Moţilor! Dacă noi moţii nu ştim să ne facem viaţa frumoasă, să ne bucurăm de natura unică a acestui colţ de Rai, fiţi siguri că nimeni dinafară nu va reuşi să schimbe nimic! E vorba de Educație şi Atitudine!”

Citește și:

Dezastru pe Dunăre. Tone de gunoaie acoperă apa fluviului

Altădată Raiul rulotiştilor, plajele de la Vadu şi Corbu au ajuns acum gropi de gunoi

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
kate middleton
Oana Ionita in spital  jpg
Jason Momoa
Nicusor
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg