Vila lui Geoană, demolată pentru a face loc unei clădiri de birouri

Ultima actualizare:

    Mircea Geoană a locuit zece ani cu chirie în vila din cartierul Aviatorilor (foto: dcnews.ro)
Mircea Geoană a locuit zece ani cu chirie în vila din cartierul Aviatorilor (foto: dcnews.ro)

Locuința cu 8 camere a familiei Geoană, din cartierul bucureștean Aviatorilor, va fi demolată pentru a face loc unui imobil de birouri sau unei clădiri de locuințe de lux. Anunțul a fost făcut de reprezentanții firmei care au cumpărat vila. Mircea Geoană a pierdut această locuință, care făcea parte din patrimoiul Protocolului de Stat, după ce a fost exclus din PSD și a renunțat la poziția de Înalt reprezentant al primului-ministru.

Dezvoltatorul imobiliar DeSilva a achiziționat vila în care familia Geoană a locuit cu chirie aproape zece ani, plătind suma de 1.124.184 de euro. Locuința cu 8 camere și 246 de metri pătrați, situată într-o zonă de lux a Capitalei, aparținea RA-APPS. Regia a scos casa la vânzare, nu înainte de a-i cere lui Geoană să o părăsească. Senatorul a amânat la nesfârșit momentul plecării, însă acesta a fost obligat de decizia liderilor PSD de a-l exclude din partid. Rămas fără funcții politice care să-i permită să ocupe o locuință din patrimoniul Protocolului de Stat, Geoană a fost pus în fața faptului împlinit.

Cumpărătorul locuinței, dezvoltatorul imobiliar DeSilva, a anunțat imediat după achiziția făcută că va demola vila pentru a ridica o clădire de birouri sau una destinată locuirii. „Noi cumpărăm doar case demolabile, iar în locul lor, în limita PUZ-ului, construim clădiri de birouri sau apartamente. Ştiu că şi această casă este una demolabilă”, a declarat agenţiei MEDIAFAX proprietarul grupului DeSilva, Virgil Călina.

Mircea Geoană plătea aproape 3.200 de euro lunar pentru a locui în casa din zona de lux a Capitalei. De nenumărate  ori s-a plâns că nu-și mai permite această chirie scumpă, dar nu a părăsit locuința. Fostul lider PSD a declarat că a încercat să-și construiască o casă, dar că nu a reușit să o termine din cauză că firma cu care semnase a dat faliment, conform dcnews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net