Vino în Centrul Capitalei să-i încurajezi pe tricolori! Lângă Ateneu s-a deschis „Fan Zone” cu bere și burgeri

Ultima actualizare:

Fotbalul unește, transformă și cucerește căci nu degeaba este sportul rege! Campionatul European de fotbal din Germania unde este prezentă și România are zilele acestea o „filială” și în centrul Capitalei. Într-un loc predestinat pentru marile evenimente, în fața Ateneului, a apărut un gigantic „Fun Zone” unde microbiștii sunt practic la ei acasă.   

Fan Zone-ul din fața Ateneului dedicat Campionatului European de Fotbal Germania 2024
În piața de lângă Ateneu a apărut un „Fan Zone”, unde se pot urmări meciurile Campionatului European

Ce se întâmplă în fața Ateneului 

„Fun Zone-ul” s-a deschis pe 14 iunie, odată cu primul meci al Campionatului European din Germania și își va închide porțile pe 14 iulie, ziua marii finale a competiției. Aici, organizatorii au creat un cocktail căruia nu-i poate rezista nici un suporter: bere-un ecran gigantic-mâncare. Suporterii echipei naționale a României şi nu numai vor putea să vizioneze aici toate partidele de la turneul final european de fotbal, pe un ecran gigant, de 6 metri pe 10 metri.

La Fun Zone berea este la putere
Hanna a umplut deja sute de pahare cu bere

Ce spun organizatorii „Fun Zone”

„Pentru fani este o oportunitate fantastică de a se reuni, de a aplauda România şi de a se bucura de atmosfera electrizantă a turneului. Îi invităm pe suporteri să sprijine România şi să vizioneze meciurile cu Belgia, Ucraina şi Slovacia(...) ", a declarat Victor Teioşanu, Marketing Director Bergenbier S.A. 

Burgerii merg perfect cu berea
Pentru microbiștii care vor să și mănânce, burgerii sunt soluția

Ce găsiți în „Fun Zone”

„Microbistului îi stă bine cu berea dar avem și alte băuturi pentru cei acre doresc și altceva. Avem și vin, totul este pregătit pentru microbiști”, ne spune barmanul Bogdan.  

Reporterul Click! a tras cu ochii la prețurile de la restaurantul și barul de la „Fun Zone” și iată ce a găsit:  

-apa plată-8 lei 

-apa minerală-8 lei 

-suc natural-8 lei 

-energizant-10 lei 

-bere la draft-12 lei 

-bere la doză-12 lei 

-bere fresh lemon-15 lei 

-bere fără alcool-15 lei 

-vin la pahar –15 lei 

-vin la sticlă-75 de lei 

În acest adevărat templu al microbistului nu există doar ecrane, scaune și alcool. Cum spectatorului pătimaș i se face și foame, există o rulotă cu burgeri.

„Avem burgeri pentru toate gusturile la care asortăm cartofi preparați de noi, totul cu ingredinte fresh. Prețurile cred că sunt accesibile pentur microbiști, de la cartofii cu rozmarin care costă 20 de lei la cei cu bacon și usturoi care costă 30 de lei porția, de la burgerul după rețete americane care costă 40 de lei la mândria noastră, sandvișul cu dulceață de ceapă, brie carne de vită, sos remoullade cu trufe care ajunge la 45 de lei”, ne spune bucătăreasa Camelia în timp ce ne pregătește o „bombă calorică” împreună cu ajutorul ei Moghul, venit tocmai din îndepărtatul Orient. 

Microbiștii, încălzirea la terase pentru meciul de mâine al României

„Ole, ole România victorie!” strigă cât îl ține gura de la o masă Doru în bătăile în masă frenetice ale lui Mihai, Gioni plus nevestele adiacente. Nu contează că este duminică și mai sunt 24 de ore până la meciul României cu Ucraina, partida de debut a naționalei la Euro dar comesenii au furat startul.„Nu contează când joacă România noi alteptăm aici!”, ne spune sigur pe el Mihai. 

La Fun Zone găsești și desert și ce poate fi mai bun vara decât o înghețată
Microbist sau nu, înghețata seduce pe toată lumea

Oferte la „Fun Zone” pentru toată familia

Ești cu familia și vrei să îi îndulcești? Organizatorii s-au gândit și la acest lucru și au adus o rulotă unde se pregătesc înghețate pe wafe.„Se ia o wafă pe care o regătim aici după rețete belgiene, se pune o cupă de înghețată naturală și apoi se adaugă frișcă. Costă între 30 și 35 de lei în funcție de topping: ciocolată cu biscuiți oreo, ciocolată kinder, nutella cu biscuiți,ciocolaztă raffaelo, cinci feluri de fructe”, ne compromite cura de slăbire Corina, responsabila cu gelateria. 

„Fan Zone-ul” de pe Calea Victoriei (lângă Ateneul Român) va fi deschis în fiecare zi pe perioada turnerului final, iar intrarea este liberă, în limita a 1500 de locuri. Pe lângă vizionarea meciurilor, spectatorii se pot bucura de diverse activități și evenimente organizate pe perioada turneului final european de fotbal 2024, printre care: 

 - prezența unor personalități ale fotbalului românesc, sesiuni de autografe și poze 

- evenimente dedicate copiilor 

- magazin cu echipamentele oficiale ale tricolorilor care vor participa la turneul final de fotbal 2024 

- teatru, stand-up comedy 

- concerte 

Așadar iubiți fotbalul? Vreți să urlați cât vă ține gura la fazele meciului fără să strige vecinii nimic iar soția să vă lase în pace? Să fiți alături de alții ca voi cu care să comentați goluri sau să împărtășiți frustările ratărilor? Locul dumneavoastră este în Fun Zone-ul din buricul Capitalei, lângă Ateneu.

Antrenamentul echipei României dinaintea meciului de debut de la Camionatul European de Fotbal
Echipa României este pregătită să facă luni un meci mare cu favorita Ucraina

Echipa de fotbal a României joacă luni

Tricolorii au ajuns la Munchen și au efectuat deja primele antrenamente pentru meciul de mâine, primul al echipei noastre la Campionatul European de Fotbal 2024. Prima partidă pe care o dispută în Grupa E are loc luni, de la ora 16.00, împotriva echipei Ucrainei. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
shutterstock 2238691451 jpg
foto1 aglomerati autostrada 12711400 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net