Vîntu, dus cu Poliţia după gratii


    Vantu
Vantu

Omul de afaceri a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu executare pentru că l-a şantajat pe Sebastian Ghiţă, partenerul său de afaceri.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat definitiv, ieri, de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul în care a fost acuzat de şantaj asupra patronului Asesoft, Sebastian Ghiţă. Judecătorii i-au majorat astfel pedeapsa dată de Judecătoria Sectorului 1, de şase luni de închisoare, sentinţă menţinută şi de către Tribunalul Bucureşti. Mandatul de executare a pedepsei a fost pus în aplicare ieri, iar omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost condus în arestul Poliţiei Capitalei de către poliţişti.

„Renunţ la a mai lupta cu sistemul lui Băsescu"

"Da, mă supun. Mă vedeţi luându-mi căruciorul şi fugind peste graniţă? E evident că n-am incotro", a declarat el.

Omul de afaceri are de gând să îl dea în judecată pe Traian Băsescu după ce va ieşi din închisoare, deoarece consideră nedreaptă pedeapsa pe care a primit-o. "E vorba de Maior, Coldea, Kovesi, Marius Iacob şi Traian Băsescu. Dânşii au încercat să-şi incapaciteze puterea de luptă. Voi avea o putere de luptă mai mare afară, decât arestat", a mai spus Sorin Ovântu Vântu.

SOV  nu se aştepta să fie condamnat, considerând procesul său "o bătaie de joc"

"Nu mă aşteptam. E o bătaie de joc la adresa actului de justiţie şi bunului simţ. Nu s-a făcut altceva decât să se legifereze tentativa de furt a lui Ghiţă, ajutat de Parchetul General - Kovesi, la instigarea lui Traia Băsescu. Asta e realitatea. Îmi pare rău să constat că nişte judectori s-au făcut părtaşi", a mai spus omul de afaceri.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png