Vîntu: «Nu-mi iau căruciorul să fug peste graniţe!»


    Ieri la ora 18.30, Sorin  Ovidiu Vîntu a fost  ridicat  de poliţişti de acasă
Ieri la ora 18.30, Sorin Ovidiu Vîntu a fost ridicat de poliţişti de acasă

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat, ieri, la un an de închisoare cu executare în dosarul în care a fost acuzat că l-a şantajat pe Sebastian Ghiţă.

Decizia a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti (CAB) care a judecat cazul. Celălalt inculpat, Ilie Cezar, a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu executare, pentru aceeaşi infracţiune, decizia instanţei fiind definitivă.

Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar au fost trimişi în judecată în 23 mai 2011, în stare de arest, pentru şantaj. Vîntu a mai spus că nu se aştepta la această decizie a instanţei, pe care a catalogat-o ca fiind o bătaie de joc "la adresa actului de justiţie şi a bunului simţ".

"Nu s-a făcut altceva decât să se legifereze tentativa de furt a lui Ghiţă, ajutat de Parchetul General - Kovesi, la instigarea lui Traian Băsescu. Asta e realitatea. Îmi pare rău să constat că nişte judecători s-au făcut părtaşi", a mai spus el, adăugând că nu are cum să nu se supună deciziei instanţei.

"Mă vedeţi pe mine luându-mi căruciorul şi fugind peste graniţe? Este evident că nu am încotro, singura mea posibilitate era să renunţ la a mai lupta cu sistemul ticăloşit generat de domnul Traian Băsescu", a mai spus Vîntu.

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
foto1 bugetarib jpg
simona gherghe jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg