«Violatoarea» taximetristului din Tulcea, patru ani cu suspendare

Ultima actualizare:

    Luminiţa Perijoc a scăpat de puşcărie
Luminiţa Perijoc a scăpat de puşcărie

Luminiţa Perijoc, tânăra din Tulcea care l-a atacat pe taximetristul Nicolae Stan, a fost condamnată definitiv de magistraţii constănţeni la patru ani de închisoare cu suspendare.

Curtea de Apel Constanţa a pronunţat joi, 3 aprilie, sentinţa în dosarul în care Luminiţa Perijoc este acuzată de tentativă de omor faţă de taximetristul Nicolae Stan, scrie adevarul.ro.

Bărbatul a acuzat-o de lipsire de libertate, viol şi tentativă de omor, dar primele două acuzaţii s-au dovedit neîntemeiate. Iniţial, ea a fost condamnată la 5 ani de închisoare, însă a declarat apel.

Luminiţa Perijoc a cerut achitarea, pe motiv că nu a avut discernământ în momentul în care l-a înjunghiat pe taximetrist şi că nu i s-ar fi putut produce moartea de la loviturile aplicate, în zona feţei şi a gâtului. Ea a susţinut că a avut convingerea că el a vrut să o atace.

În noaptea de 22 spre 23 august 2012, Luminiţa a sunat la firma de taxi pentru a comanda nişte produse. A comandat mai multe sticle de vin. Cum i-a plăcut taximetristul care îi aducea comenzile a reuşit să afle numărul de telefon al acestuia.

În momentul în care bărbatul a ajuns în faţa uşii, la miezul nopţii, femeia l-a tras în cameră, apoi a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi l-a obligat pe Nicolae să întreţină relaţii sexuale orale cu ea.

După aceea, aflată în stare avansată de ebrietate şi supărată pe faptul că bărbatul se afla în imposibilitatea de a întreţine relaţii sexuale normale cu ea, ba chiar a încercat să fugă, femeia l-a lovit cu acelaşi cuţit pe care îl folosise pentru a-l ameninţa.

Taximetristul a reuşit să bareze cu mâna prima lovitură de cuţit, dar a doua l-a rănit la nivelul capului şi s-a ales cu o tăietură de 10 centimetri.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net