Violatorul din Sibiu a fost arestat

Ultima actualizare:

    Daniel Zăpor a fost identificat drept autorul violului din SibiuFOTO: turnulsfatului.ro
Daniel Zăpor a fost identificat drept autorul violului din SibiuFOTO: turnulsfatului.ro

Daniel Zăpor se numește monstrul care a violat și torturat o femeie din Sibiu, în 24 iulie. A fost prins de polițiști marți, 2 august, iar magistrații au decis astăzi arestarea lui pentru 29 de zile.

Magistraţii au decis, în această dimineață (3 august), arestarea preventivă a lui Daniel Zăpor, de 25 de ani, individul care a violat și torturat o femeie la Sibiu, scrie turnulsfatului.ro.

Monstrul este originar din judeţul Alba, însă locuia împreună cu părinţii, fără forme legale, în municipiul Sibiu. Bărbatul, un recidivist care anul trecut a comis o tâlhărie în judeţul Mureş şi se afla sub supraveghere timp de 4 ani, a fost identificat pe baza probelor ADN. Când a fost prins, bărbatul le-a spus procurorilor că era beat şi nu şi-a dat seama ce a făcut. Totuși, anchetatorii spun că omul venise pregătit pentru agresiune pentru că avea la el o pătură şi chiar o bandă adezivă, scrie aceeași sursă.

Săptămâna trecută, Daniel Zăpor a luat cu forţă o tânără care mergea pe stradă şi a dus-o pe malul râului, unde a bătut-o crunt, a violat-o şi chiar a băgat-o cu capul în apă.

Din surse apropiate anchetei, femeia a declarat că a fost luată de pe trotuar, de pe strada Maramureșului, înainte de miezul nopții, de un bărbat de 40-50 de ani. A fost târâtă dincolo de copaci, aproape de râu și agresată până aproape de ora 4 dimineața. Tânăra spune că a fost bătută, violată, iar de mai multe ori, agresorul a ținut-o secunde în șir cu capul în apa Cibinului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
muncitori 1974 transfagarasan jpg
brasov poveste grimm jpg
b47 actu col polei jpeg
holera shutterstock 1203536896 jpg
vremea 1536x1024 jpg
penis jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net