┬źVioletta┬╗ de la Disney ├«nnebune┼čte Rom├ónia

image
Martina Alejandra Stoessel Muzlera s-a născut în Argentina. A debutat ca actriţă în 2007, în telenovele

Dup─â RBD ┼či Hannah Montana, un alt fenomen a pus st─âp├ónire pe copiii din Rom├ónia. E vorba de serialul muzical ÔÇ×ViolettaÔÇŁ, ai c─ârui interpre┼úi principali vor sus┼úine un show de zile mari, miercuri, ├«n Bucure┼čti.

De c├óteva luni, de c├ónd s-a anun┼úat c─â Violetta va concerta ├«n Rom├ónia, pe 2 septembrie, copiii sunt ├«n al nou─âlea cer. Concertul ÔÇ×Violetta LiveÔÇŁ s-a mutat ├«n Pia┼úa Constitu┼úiei dup─â ce ini┼úial trebuia s─â fie pe Arena Na┼úional─â din Bucure┼čti. S-a p─âstrat structura ini┼úial─â a categoriilor de bilete, toate cele achizi┼úionate p├ón─â ├«n prezent r─âm├ón├ónd valabile. 

simeon stalpnicul png

Fiec─ârui loc de pe Arena Na┼úional─â ├«i va corespunde un loc ├«n Pia┼úa Constitu┼úiei, scaunele fiind dispuse ├«n semicerc, astfel ├«nc├ót cei care au achizi┼úionat locuri ├«n tribun─â vor primi ├«n noul amplasament locuri mult mai aproape de scen─â. Biletele au fost destul de scumpe: la categoria I cost─â 595 de lei, la categoria a II-a cost─â 445 de lei, la categoria a III-a, 425 de lei, iar la categoria a IV-a, 385 de lei. Cel mai ieftin bilet este 135 de lei, la categoria a IX-a. Sunt ├«ns─â ┼či bilete VIP, cele mai scumpe, care pot ajunge la peste 2100 de lei. Acestea includ locul rezervat ├«n primele r├ónduri din sectoarele premium, ├«nt├ólnire cu actorii ┼či posibilitatea de a face poze cu ei. Concertul va ├«ncepe la 19.30 ┼či va dura o or─â ┼či jum─âtate. Circula╚Ťia ma╚Öinilor va fi restric╚Ťionat─â ├«nc─â de miercuri diminiea╚Ť─â (ora 8.00) ╚Öi p├ón─â joi diminea╚Ť─â (ora 6.00) pe bulevardul Unirii (├«ntre Pia╚Ťa Unirii ╚Öi bulevardul Libert─â╚Ťii), dar ╚Öi pe bulevardul Libert─â╚Ťii ╚Öi bretelele adiacente.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg