«Violetta» de la Disney înnebuneşte România

Ultima actualizare:

    Martina Alejandra Stoessel Muzlera s-a născut în Argentina. A debutat ca actriţă în 2007, în telenovele
Martina Alejandra Stoessel Muzlera s-a născut în Argentina. A debutat ca actriţă în 2007, în telenovele

După RBD şi Hannah Montana, un alt fenomen a pus stăpânire pe copiii din România. E vorba de serialul muzical „Violetta”, ai cărui interpreţi principali vor susţine un show de zile mari, miercuri, în Bucureşti.

De câteva luni, de când s-a anunţat că Violetta va concerta în România, pe 2 septembrie, copiii sunt în al nouălea cer. Concertul „Violetta Live” s-a mutat în Piaţa Constituţiei după ce iniţial trebuia să fie pe Arena Naţională din Bucureşti. S-a păstrat structura iniţială a categoriilor de bilete, toate cele achiziţionate până în prezent rămânând valabile. 

simeon stalpnicul png

Fiecărui loc de pe Arena Naţională îi va corespunde un loc în Piaţa Constituţiei, scaunele fiind dispuse în semicerc, astfel încât cei care au achiziţionat locuri în tribună vor primi în noul amplasament locuri mult mai aproape de scenă. Biletele au fost destul de scumpe: la categoria I costă 595 de lei, la categoria a II-a costă 445 de lei, la categoria a III-a, 425 de lei, iar la categoria a IV-a, 385 de lei. Cel mai ieftin bilet este 135 de lei, la categoria a IX-a. Sunt însă şi bilete VIP, cele mai scumpe, care pot ajunge la peste 2100 de lei. Acestea includ locul rezervat în primele rânduri din sectoarele premium, întâlnire cu actorii şi posibilitatea de a face poze cu ei. Concertul va începe la 19.30 şi va dura o oră şi jumătate. Circulația mașinilor va fi restricționată încă de miercuri diminieață (ora 8.00) și până joi dimineață (ora 6.00) pe bulevardul Unirii (între Piața Unirii și bulevardul Libertății), dar și pe bulevardul Libertății și bretelele adiacente.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net