Viorel Hrebenciuc, eliberat după doar câteva luni de închisoare. Câți ani trebuia să stea în spatele gratiilor deputatul PSD

Social-democratul Viorel Hrebenciuc va fi eliberat din închisoare, asta după ce Tribunalul Ilfov a dispus eliberarea condiționată a politicianului. 

stanga
dreapta
viorel hrebenciuc
viorel hrebenciuc jpeg
Viorel Hrebenciuc FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Viorel Hrebenciuc FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
viorel hrebenciuc jpeg
Viorel Hrebenciuc FOTO Mediafax

Inițial, Viorel Hrebenciuc ar fi trebuit să execute o pedeapsă de 3 ani de închisoare, sentință primită în septembrie 2021, în urma cercetărilor făcute în dosarul Giga TV. 

Până la urmă, politicianul a executat doar 10 luni din totalul de 3 ani pe care ar fi trebuit să-i petreacă în spatele gratiilor. 

Hrebenciuc, liber după doar 10 luni de închisoare

Inițial, politicianul ar fi primit o decizie nefavorabilă din partea Judecătoriei Sectorului 4, dar Tribunalul Ilfov a dispus eliberarea înainte de termen a membrului PSD. 

De asemenea, Agerpres notează că pentru decizia de eliberare a social-democratului a fost nevoie de o terță persoană. Cei doi judecători din completul de la Tribunalul Ilfov ar fi avut opinii divergente cu privire la eliberarea în cazul Viorel Hrebenciuc. 

Citește și despre alte dosare în care deputatul PSD a fost condamnat: Fostul lider PSD Viorel Hrebenciuc, condamnat la 2 ani de închisoare pentru trafic de influență

Al treilea magistrat care s-a prezentat a înclinat balanța în favoarea eliberării fostului deputat. 

Ca notă informativă, Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, pe 14 septembrie 2021, la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV. 

Află mai multe informații despre acest subiect: Viorel Hrebenciuc, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. A fost ridicat de acasă și dus la Penitenciarul Rahova

Procurorii din cadrul DNA l-au acuzat pe social-democrat că s-a folosit de influență și s-a implicat pentru a determina funcționari din cadrul Consiliului Național al Audiovizualului - CNA să revină asupra deciziei luate de a retrage licența de difuzare a postului Giga TV.

La vremea respectivă, postul de televiziune era controlat de către primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan. Respectivul a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
olivia newton john jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia