Viorica Dăncilă, desculță la malul mării. L-a provocat pe Eugen Teodorovici la un meci de ping pong!


    Viorica Dăncilă s-a plimbat desculță pe malul Mării Negre Foto: Arhivă personală
Viorica Dăncilă s-a plimbat desculță pe malul Mării Negre Foto: Arhivă personală

Membrii PSD au decis să îmbine ultilul cu plăcutul și, după ce au întrunit ședințe cu PSD Galați și PSD Tulcea, în Sulina, premierul Viorica Dăncilă, alături de vicepremierul Eugen Teodorovici și secretarul general al PSD, Mihai Fifor, s-au distrat jucând ping pong și au făcut o plimbare pe malul mării, profitând din plin de vremea plăcută.

Viorica Dăncilă a ales să și renunțe la pantofi o perioadă, pentru a intra într-o atmosferă relaxată ca de vacanță, și s-a plimbat în nisip desculță, într-o ipostază în care rar a fost văzută. Premierul a înlocuit, de asemenea, hainele oficiale și coafura „pompoasă” cu o ținută lejeră, formată dintr-o rochie stil kimono, și o pieptănătură relaxată.

Viorica Dăncilă, desculță pe plajă alături de Teodorovici și Fifor

Cei trei membri PSD se află într-un turneu prin organizațiile din sud estul țării, vineri având ședințe cu PSD Galați și PSD Tulcea. 

La Tulcea, întrebată într-o conferință de presă la care ministru nu ar renunța la remaniere, ea a răspusn: Eugen Teodorovici. Când au jucat ping pong și ministrul Finanțelor a învins-o, ea l-a amenințat, în glumă, că îl va schimba din funcție. Oficialii au glumit, s-au simțit bine și au invitat chiar și presa aflată la fața locului să încerce apa mării.

Premierul României l-a provocat pe ministrul Finanțelor la un meci de ping pong
Premierul României l-a provocat pe ministrul Finanțelor la un meci de ping pong

Tot în spirit de glumă, Mihai Fifor l-a chemat pe Eugen Teodorovici pe mal, spunându-i că apa „face bine la bătături”. Mihai Fifor: „Hai să vedem cum e apa, Eugen!” Viorica Dăncilă: „Invităm şi presa. E foarte frumos” Mihai Fifor: „Apa face bine la bătături, Eugen”.

Nu e prima oară când premierul îşi arată pasiunea pentru tenisul de masă. În aprilie, Viorica Dăncilă l-a provocat la un schimb de mingi pe șeful Poliției de Frontieră, tot în judeţul Tulcea. Şi ministrul Culturii a vrut să-şi arate astăzi veleităţile sportive, pe un teren de fotbal, alături de ministrul Finanţelor. Cei doi au încercat să-şi aducă aminte de meciurile din curtea şcolii. Numai că poarta s-a dovedit mult prea mică pentru a fi nimerită, potrivit Digi 24.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub andreea antonescu png
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg