Vlad Voiculescu: ÔÇ×M-am cerut amendat. ├Ämi cer ├«nc─â o dat─â scuze pentru o neaten┼úie vinovat─âÔÇŁ

31 martie 2021
vlad voiculescu jpeg
foto INQUAM

Vlad Voiculescu a anun┼úat c─â s-a cerut amendat, dup─â imaginile ap─ârute cu el ├«n Parlament f─âr─â a purta masc─â de protec┼úie. Acesta ┼či-a cerut din nou scuze ÔÇ×pentru o neaten┼úie vinovat─âÔÇŁ.

ÔÇ×Este absolut necesar ca oamenii s─â respecte regulile, oamenii, companiile, partidele politice ├«n ansamblul lor sau politicienii, este necesar at├ót s─â respecte regulile, c├ót ┼či s─â ├«ndemne pe toat─â lumea s─â fac─â lucrul acesta. ├Än sensul acesta, am luat leg─âtura ┼či eu ┼či m-am cerut amendat. Voi contribui la bugetul statului ┼či ├«mi cer ├«nc─â o dat─â scuze pentru o neaten┼úie vinovat─â de altfelÔÇŁ, a afirmat Vlad Voiculescu, ├«ntr-o conferin┼ú─â de pres─â sus┼úinut─â miercuri la Palatul Victoria, dup─â ┼čedin┼úa de Guvern. 

├Äntrebat dac─â a fost contactat telefonic de c─âtre premierul Florin C├«┼úu pentru a pl─âti amenda, ministrul S─ân─ât─â┼úii a r─âspuns: ÔÇ×Din c├óte ┼čtiu eu, premierul nu d─â amenzi. Nu a spus premierul c─â a contactat telefonic mini┼čtrii. Mini┼čtrii mai degrab─â au contactat autorit─â┼úile menite s─â amendeze acolo unde este cazul. Voi primi amend─â, v─â asigurÔÇŁ.

Chestionat pe cine trebuie s─â suni ca s─â pl─âte┼čti o amend─â, Voiculescu a replicat: ÔÇ×Cred c─â echipa mea a luat leg─âtura cu cineva la poli┼úie sau la prefectur─â. Nu ┼čtiu ce valoare are. ┼×tiu doar c─â voi primi o amend─â. Sper s─â fie c├ót mai mic─âÔÇŁ.

Premierul Florin C├«┼úu a declarat, ├«ntrebat dac─â nu exist─â un dublu standard ├«ntre cet─â┼úeni ┼či mini┼čtrii Vlad Voiculescu ┼či Raluca Turcan care au fost surprin┼úi f─âr─â masc─â ├«n spa┼úiul public, c─â este o toleran┼ú─â zero cu privire la membrii Guvernului fa┼ú─â de ├«nc─âlcarea m─âsurilor de protec┼úie sanitar─â. El a ad─âugat c─â le-a cerut celor doi s─â pl─âteasc─â amenda.

Ministrul S─ân─ât─â┼úii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, f─âr─â masc─â de protec┼úie COVID-19, pe holurile Parlamentului, relateaz─â ┼×tirile Pro TV. El a precizat c─â era ├«ntr-o conferin┼ú─â video ┼či ┼či-a dat jos masca pentru interven┼úie ┼či c─â nu era nici o persoan─â la mai pu┼úin de 10 metri. ÔÇ×F─âr─â ├«ndoial─â, am gre┼čit ┼či toate criticile sunt justificateÔÇŁ, a conchis ministrul.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg