Vom avea un weekend de vară. Uite unde poți petrece în aer liber!

Ultima actualizare:

    O ieșire la picnic este binevenită
O ieșire la picnic este binevenită

Dacă e soare, atunci e clar că petrecem ziua în aer liber. Iar cum weekendul se anunță frumos, Click! îți spune unde te-ai putea distra și relaxa în același timp.

Mâine sunt anunțate în jur de 21 de grade Celsius, însă duminică temperaturile vor depăși 27-28 de grade, la umbră.

În aceste condiții, sigur vei vrea să stai la aer curat. Ai la dispoziție mai multe variante. Fie pleci la munte, fie iei cu asalt pădurile.

În jurul Capitalei, poți merge la parcul de aventură Edenland, care se află în pădurea din localitatea ilfoveană Balotești.

Aici poți face trasee în copaci (între 25 și 50 de lei), escaladă (între 20 și 35 de lei), echitație (35-15 minute și 100 de lei- 45 de minute), tir cu arcul (1 leu săgeata) sau paintball (între 30 și 50 de lei), iar cei mici au suficiente locuri de joacă.

Accesul în parc costă 10 lei și este deschis până la ora 19.30.

Și la Cernica ai parte de astfel de activități la Extreme Park. În plus, ai parte de tiroliană și de pescuit sportiv pe lac. Taxa de agrement este de 5 lei de persoană, taxa pentru accesul cu mașina, 15 lei, iar fiecare activitate costă între 20 și 45 de lei.

Parcul Comana este o altă opțiune. Se află la 30 de kilometri de București și reprezintă alegerea perfectă pentru petrecerea zilei.

Locul se află în mijlocul naturii și chiar dacă nu sunt permise grătarele, poți întinde o pătură și te poți relaxa servind preparatele pe care le-ai adus de acasă.

Aici te poți plimba cu bicicleta prin pădure, te poți da cu tiroliana și chiar plimba cu barca. În incintă sunt terase și restaurante unde poți lua masa.

În sectorul 6 al Capitalei poți sfârâi micii și halca de carne lângă Lacul Morii, în spatele Parcului Crângași.

Sunt șapte foișoare pentru astfel de activități. Și sigur vor fi ocupate încă de dimineață de cei care-și sărbătoresc onomastica de Sf. Gheorghe.

Grătarele din sectorul 2 sunt în pregătire. Se curăță și se vor monta pe rând până pe 1 Mai, atunci când toată lumea se va afuma. Acestea vor fi amplasate ca în fiecare an în parcurile Sfântul Pantelimon, Plumbuita, Lunca Florilor, Morarilor şi Dobroeşti.

Mașinile de epocă ies la paradă

Dacă îți plac mașinile de epocă, atunci e musai să mergi la Retro Parada Primăverii. Evenimentul este organizat în acest weekend de Retromobil Club Român în mai multe orașe din țară, între orele 10.00-13.00.

Mâine are loc în București, în Parcul Lumea Copiilor, în Piața Tricolorului din Bacău, în Alba Iulia, pe Platoul Obeliscului lui Horea din Cetatea Alba Carolina, în Ploiești, în parcarea Ploiești Shopping City, în Piața Ovidiu din Constanța, în Hunedoara, în curtea Castelului Corvinilor. Duminică parada ajunge și la Iași, de la ora 11.00,în Parcul Palas. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net