Vrei un telefon mobil? Cel mai ieftin costă 60 de lei!

Ultima actualizare:

    Specialiştii go4it.ro  ne spun care sunt cele mai ieftine telefoane din care  l-ai putea alege pe cel potrivit ţie.
Specialiştii go4it.ro ne spun care sunt cele mai ieftine telefoane din care l-ai putea alege pe cel potrivit ţie.

Deşi cele mai atractive telefoane sunt smartphonurile, operatorii de telefonie mobilă vând foarte bine şi modele de telefoane obişnuite. Iar asta, pentru că există persoane care, fie nu suportă ideea unui ecran tactil, fie nu au nevoie de toate funcţiile avansate pecare le oferă un telefon deştept.

Specialiştii go4it.ro ne spun care sunt cele mai ieftine telefoane din care l-ai putea alege pe cel potrivit ţie.

Nokia 105 - 75 de lei

Nokia 105 se numără printre cele mai ieftine telefoane pe care le găseşti pe piaţă. Este adevărat că şi lista facilităţilor este foarte scurtă. Are lanternă cu led şi mod FM. Şi doar atât. În schimb, Nokia 105 are o autonomie mare în stand-by, adică aproximativ 35 de zile sau mai bine de 12 ore de convorbiri.

Samsung E1270 - 120 lei

Este un telefon cu clapetă care costă doar 120 de lei. Poţi alege un model cu carcasă neagră, albă sau roşie. Nu are cameră foto, poţi vorbi la el şi trimite doar SMS-uri. Este extrem de simplu şi nu-ţi oferă nici o altă facilitate în afara convorbirilor şi a mesajelor. Dacă nu eşti genul de persoană care să intre pe internet sau să facă fotografii, este telefonul ideal!

Alcatel One Touch 2001- 38 euro

Acest telefon reprezintă o nişă apărută în urmă cu câţiva ani. Vorbim despre telefoane create special pentru persoanele în vârstă. Au butoane şi simboluri mari şi clare. Iniţial, aceste telefoane veneau cu un ecran cu o singură linie de text. În cazul de faţă, Alcatel OT 2001 are un ecran decent, cu rezoluţie de 240x320 pixeli. Utilizatorii au butoane rapide pentru camera foto cu senzor de 2MP, galeria foto/video şi mod FM cu antenă integrată. Modelul OT 2001 are un buton dedicat pentru urgenţe şi costă aproximativ 38 de euro.

Nokia Asha 210 - 270 lei

Este un telefon ieftin, cu tastatură QWERTY. Producătorul a amplasat pe faţa terminalului două butoane dedicate pentru WhatsApp şi cameră foto. Conectarea telefonului la internet este asigurată prin Wi-Fi. Nici ecranul nu este rău pentru un astfel de dispozitiv, având o diagonală de 2,4 inch şi o rezoluţie de 320x240 pixeli. Carcasele colorate garantează o priză bună la publicul tânăr, telefonul fiind dedicat în primul rând adolescenţilor. El costă aproximativ 270 de lei.

Nokia 515 - 550 lei

Sunt cele mai bune telefoane mobile, reprezentând ce este mai bun pe piaţa telefoanelor care nu sunt smartphon-uri. Nokoa 515 este şi cel mai scump, având un preţ de aproximativ 550 lei. Iar cu aceşti bani, poţi cumpăra un smartphone decent. Deşi are un ecran clasic de 2,4 inch cu 240x320 pixeli, telefonul are conexiune 3G, afişajul este protejat de Gorilla Glass, carcasa este metalică, iar camera foto are un senzor de 5 MP şi LED. Nu lipseşte camera frontală şi nici căştile audio stereo din pachet. Pentru cei interesaţi, telefonul are şi o versiune dual SIM.

Samsung S5610 - 320 lei

Modelul Samsung S5610 este puţin mai ieftin decât Nokia 515, însă vine cu o carcasă metalică atractivă. Specificaţiile sunt aproape identice cu cele ale modelului Nokia 515, cu menţiunea că terminalul de la Samsung a fost lansat în august 2011, iar cel al finlandezilor a ajuns pe piaţă abia anul trecut. Cei care doresc să cumpere un telefon mobil, însă nu suportă un smartphone cu ecran tactil, pot alege unul dintre aceste două modele premium. Samsung S5610 costă aproximativ 320 lei.

Samsung E1200 - 60 lei

Acesta ar putea să fie cel mai ieftin telefon ce poate fi cumpărat în 2014 pe piaţa de la noi. Ecranul de 1,5 inch are o rezoluţie foarte modestă, de 128x128 pixeli, dar este suficient pentru a vedea cine te apelează şi pentru a citi SMS-urile primite. Dacă vrei să asculţi muzică, trebuie să ştii că nici măcar radio nu ai. În magazine, Samsung E1200 costă în jur de 60 de lei, iar operatorii de telefonie mobilă îl oferă gratuit la abonamente foarte mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net