Vremea a dat peste cap ultima probă a simulării Bacalaureatului

Ultima actualizare:

    Zilele în care sălile de examene erau pline de liceeni au apus
Zilele în care sălile de examene erau pline de liceeni au apus

Ultima probă de la simularea Bacalaureatului, cea la alegere, a fost întârziată, deoarece subiectele nu au putut fi transmise, anunță corespondentul România TV. Problemele au fost cauzate de vremea rea, care a făcut ca în mai multe localităţi în care se susţine examenul, reţeaua de telefonie şi transfer de date să nu fie funcţională

În mai multe localităţi din ţară, simularea probei la alegere a examenului de Bacalaureat nu poate fi susţinută, din cauza unor avarii la reţelele de telefonie şi transfer date, cauzate de vremea rea.

Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a declarat pentru România TV, că a primit asigurări că problemele vor fi remediate şi că simularea se va susţine fără probleme, chiar şi cu o mică întârziere.

"Subiectele au fost transmise la toate cele 1513 centre în care se susţine simularea examenului de Bacalaureat. Au fost probleme cu dezarhivarea documentelor la circa jumătate. Problemele vor fi remediate la ora 9.30. Situaţia nu este atât de gravă, fiind vorba de o simulare", a explicat Sorin Câmpeanu.

Elevii din clasa a XII-a au început luni, 2 martie, simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat. Vineri, 6 martie, liceeni susţin simularea la proba la alegere. Afişarea rezultatelor se va face pe 12 martie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
schitul ostrov
crima braila stomatolog jpg
Aer conditionat FOTO Shutterstock jpg
elvetia romanca1 jpg
Autoritățile australiene au scos utilajele de deszăpezire la treabă. FOTO captură The Guardian
leeds jpg
simonopetra 4766384 1280 jpg
rapita 111 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net