Vremea până la Crăciun. Prognoza pentru două săptămâni


    Meteorologii ANM au publicat o estimare a vremii pentru următoarele două săptămâni, adică până în Ajunul Crăciunului. Din păcate, specialiștii spun că va fi zăpadă doar la munteFOTO: Click!
Meteorologii ANM au publicat o estimare a vremii pentru următoarele două săptămâni, adică până în Ajunul Crăciunului. Din păcate, specialiștii spun că va fi zăpadă doar la munteFOTO: Click!

Meteorologii ANM au publicat o estimare a vremii pentru următoarele două săptămâni, adică până în Ajunul Crăciunului. Din păcate, specialiștii spun că va fi zăpadă doar la munte.

Crăciun cu zăpadă doar la munte. Meteorologii ANM spun că precipitațiile vor fi slabe în următoarele două săptămâni, iar temperaturile vor fi mai mari decât ar fi normal pentru această perioadă.  

Prognoza meteo până la Crăciun

Vremea în Banat și Crișana

Zilele acestea, în vestul țării va fi mai cald decât ar fi firesc la această dată, în jur de 4 grade, la orele prânzului. Pentru săptămâna următoare, sunt estimate temperaturi în creștere ușoară, până în jur de 6 grade. Nopțile vor rămâne reci, cu temperaturi sub zero grade. Probabilitatea pentru precipitații sub formă d eploaie se va menține ridicată, dar vor fi slabe cantitativ și temporare.

Vremea în Transilvania

Temperaturile nu vor oscila prea mult în următoarele două săptămâni, în jur de zero grade. Însă, în noaptea de 14 decembrie, sunt prognozate minus 8 grade, după care frigul se mai domolește. Până în Ajun, vor fi condiții d eprecipitații slabe, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Vremea în Maramureș

În această săptămână, temperaturile la orele prânzului vor fi în jur de zero grade, iar după 14 decembrie, vor urca ușor, la 2 - 4 grade. În timpul nopții de 14 decembrie, temperaturile vor coborî la minus 6 grade, apoi vor crește ușor, în jur de minus 2 grade. Sunt prognozate precipitații, dar vor fi slabe și temporare.

Vremea în Moldova

Termometrele vor înregistra valori pozitive, în jur de 2 – 4 grade până în Ajun. În timpul nopților, vor fi temperaturi între de minus 4 grade și minus 2 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare după 15 decembrie.

Vremea pe Litoral

Până în Ajun, vor fi în jur de 4 grade la orele prânzului, iar nopțile nu vor fi prea reci, în jur de zero grade. Precipitațiile vor fi slabe și doar pentru ziua de 15 decembrie ar putea fi mai importante.

Vremea în Muntenia și Oltenia

Va fi mai cald decât ne-am obișnuit: între 4 și 6 grade la orele prânzului, în jur de zero grade pe timpul nopții. Însă, în nopțile de 12, 13 și 14 decembrie, temperaturile vor coborî până la minus 6 grade. Sunt condiții de precipitații, dar cu caracter temporar și slabe cantitativ. În Oltenia, în zilele de 15 și 21 decembrie, vor fi condiții pentru precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, dar slabe cantitativ.

Vremea la munte

Până în jurul datei de 15 decembrie, în zonele înalte, sunt prognozate temperaturi de până la minus 10 grade la prânz și până la minus 14 grade în timpul nopților. Precipitațiile vor fi slabe, ninsori și lapoviță.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
cub mircea baniciu png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg