WC-ul de 400.000 ÔéČ de la Pite╚Öti a r─âmas f─âr─â h├órtie igienic─â!

image
Intrarea la WC sare ├«n ochi de la distan┼ú─â ├«n Pia┼úa Prim─âriei Pite┼čti FOTOGRAFII: Adevarul.ro

Recent inaugurat la Pite┼čti, WC-ul inteligent care a valorat nu mai pu┼úin de 400.000 de euro a trecut ieri prin prima pan─â de h├órtie igienic─â din scurta sa existen┼ú─â.

Potrivit adevarul.ro, WC-ul smart a încins spiritele în ultima săptămână. Reţelele sociale sunt pline de mesaje de indignare la adresa autorităţilor locale care au permis o asemenea irosire a banului public.

image
Cabina rămasă fără hârtie

Cum vremea a fost foarte frumoas─â ieri, mul┼úi pite┼čteni au ie┼čit la plimbare ├«n Pia┼úa Prim─âriei din Pite┼čti, iar WC-ul de 400.000 de euro a devenit un fel de obiectiv turistic, toat─â lumea dorind s─â vad─â cu proprii ochi pe ce s-au dus banii municipalit─â┼úii. ├Ämpin┼či de nevoi fiziologice sau doar de curiozit─â┼úi arhitecturale, cei care ├«n zi de s─ârb─âtoare au ajuns ├«n Pia┼úa Prim─âriei au bifat ├«n itinerariu ┼či ÔÇťgiuvaierulÔÇŁ municipiului, dotat cu lift vorbitor de limb─â englez─â, pere┼úii din beton armat, vase de toalet─â, chiuvete ┼či instala┼úii de inox cu senzori ┼či luminatoare din aluminiu cu geam termoizolant.

image
Se poate merge la toalet─â ┼či cu liftul

Totul, corespunz─âtor descrierii tehnice a celei mai scumpe toalete publice din Rom├ónia care func┼úioneaz─â doar ├«ntre orele 8.00 ┼či 20.00. Numai c─â, a┼ča cum informeaz─â adevarul.ro, a existat o singur─â surpriz─â duminic─â, la toaleta femeilor: s-a terminat h├órtia igienic─â! Ce-i drept, numai ├«ntr-una din cele cinci cabine, unde consumabila s-a s─âv├ór┼čit (din cauza suprasolicit─ârii, cel mai probabil), c─â de-aia-i consumabil─â. 

image
Chiuvetele sunt moderne

├Än rest, curat, odorizat ┼či scump. Risipitor de scump. Cam asta este concluzia statistic─â nu doar la fa┼úa locului, ci ┼či ├«n mediul virtual, pe re┼úelele sociale, ├«n care lumea-┼či vars─â indignarea pe autorit─â┼úile locale. 

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
giulia anghelescu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg