Wow! Ce de bani a făcut la nuntă primarul care a petrecut în 7 sate

simeon stalpnicul png
Lucian, al─âturi de so╚Ťia lui, Ioana

Nunta de Cartea Recordurilor s-a l─âsat cu bani mul╚Ťi pentru miri. Cei peste 3.000 de invita╚Ťi, ├«nghesui╚Ťi ├«n ╚Öapte restaurante din ╚Öapte sate, au fost darnici, astfel c─â primarul ora╚Öului Ulmeni, Lucian Morar, poveste╚Öte c─â a str├óns peste 150.000 de euro. ╚śi ├«nc─â nu a terminat de desf─âcut plicurile.

A╚Öa ceva n-a v─âzut nici Parisul! ├Än ora╚Öul maramure╚Öean Ulmeni, s├ómb─âta trecut─â, a fost o nunt─â ca-n basme. Cu mul╚Ťi invita╚Ťi, care nu au ├«nc─âput ├«ntr-un restaurant, ci ├«n ╚Öapte.

S-a c─âs─âtorit chiar gospodarul urbei, Lucian Morar, care i-a jurat credin╚Ť─â ve╚Önic─â solistei de muzic─â popular─â Ioana Pricop.

La nuntă au fost prezenţi prieteni, oameni de afaceri, politicieni, reprezentanţi ai administraţiilor locale, judeţene și directori de instituţii.

A venit ╚Öi Traian B─âsescu, al─âturi de Maria, so┼úia sa, iar c├óteva minute mai t├órziu ┼či-a f─âcut apari┼úia Elena Udrea, care a venit singur─â, f─âr─â iubitul ei, Adrian Alexandrov. Nu pare s─â-i fi sim╚Ťit lipsa, pentru c─â a dansat de mama focului ╚Öi s-a ├«ntre╚Ťinut cu mai to╚Ťi fo╚Ötii colegi de partid. Iar la plecare i-a cinstit cum se cuvine pe miri, darul ei fiind de 500 de euro.

Tot at├ó╚Ťia bani a scos din buzunar ╚Öi fostul ╚Öef de stat, plus un cadou.

Cu banii primi╚Ťi construie╚Öte un pod

ÔÇŁAm str├óns peste 150.000 de euro, dar nu am terminat de desf─âcut toate plicurile. Cel mai frumos ┼či important cadou a fost prezen┼úa lui Traian B─âsescu al─âturi de mineÔÇŁ, a declarat primarul, care a promis c─â o parte din banii str├ón╚Öi la nunt─â vor merge c─âtre construirea un pod peste Some┼č.

În prezent, trecerea de pe un mal pe celălalt al râului se face numai cu bacul.

Mirii vor s─â plece ╚Öi ├«n luna de miere, iar t├ón─âra so╚Ťie spune c─â ar vrea s─â ajung─â ├«n Egipt.

Primarul este avut

Potrivit declara╚Ťiei de avere, Lucian Morar este tare avut. De╚Ťine trei terenuri ├«n intravilan, cu o suprafa╚Ť─â total─â de 10.000 mp, o p─âdure de 13.328 ha, o cas─â cu o suprafa╚Ť─â de 180 mp, conduce o Dacia Duster din 2011 ╚Öi are un depozit bancar de 24.000 de lei.

Totodată, a dat cu împrumut 6.500 de euro și are un credit în valoare de 15.900 de lei. Primarul chefliu este la a doua căsătorie și are cu prima nevastă un băiat și o fată.

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
canicula
image png
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg