Zeci de percheziții la Suceava într-un dosar de contrabandă cu ţigări

tigari jpeg
Mascații confiscă săptămânal mari cantități de țigări de contrabandă în județele Moldovei

Poliţiştii suceveni fac, vineri dimineaţa, sub coordonarea procurorilor Serviciului Teritorial Suceava al DIICOT, 54 de percheziţii în județ, fiind vizate două grupări care se ocupă cu contrabanda cu ţigări. Potrivit corespondentului Mediafax, prejudiciul este estimate de anchetatori la peste 2,5 milioane de lei

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, dosarul penal în cadrul căruia Tribunalul Suceava a emis autorizaţiile de percheziţie este instrumentat de DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava, în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Biroul Fraude Vamale, iar suportul informativ a fost asigurat cu sprijinul SRI, DOS şi DIPI, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sursa citată precizează că 42 de percheziţii sunt desfăşurate de structurile de poliţie judiciară din cadrul IPJ Suceava, iar alte12 sunt făcute cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IGPF.

În acest caz, au fost emise 21 de mandate de aducere pentru persoane bănuite de introducerea, transportul, depozitarea sau comercializarea ţigaretelor de contrabandă.

Potrivit IPJ Suceava, activitatea infracţională a fost desfăşurată în perioada 2014 - 2015, iar prejudiciul estimat până la această dată este de peste 2.500.000 lei.

Percheziţiile sunt desfăşurate de către lucrători de poliţie judiciară din cadrul IPJ Suceava, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IGPF, iar suportul logistic este asigurat de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
harry charles jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Eki concurent Indonezia Vocea României Foto Pro TV jpg
01 Lucrari tronson 5 autostrada sibiu pitesti foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg