Zi neagră! Patru accidente în doar câteva ore

Ultima actualizare:

    Pe Bd. Ștefan cel Mare o mașină s-a răsturnat pe linia de tramvai
Pe Bd. Ștefan cel Mare o mașină s-a răsturnat pe linia de tramvai

Ziua de ieri a adus accidente în lanț. Trei dintre ele au avut loc în Capitală, iar cel de-al patrulea pe DN1. Primul s-a produs în jurul orei 7.30, în Pasajul Băneasa, spre ieșirea din București. Trei mașini s-au tamponat, din cauza faptului că nu au păstrat distanța regulamentară.

Din fericire, nu au fost victime. Imediat a avut loc un al doilea eveniment rutier, pe DN 1, în localitatea Bărcănești, din Prahova, unde trei mașini s-au tamponat în lanț. Din impact a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. În jurul orei 9.00, circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost întreruptă pe Şoseaua Virtuţii, pe sensul către Stadionul Ghencea, din cauza unei camionete care a rămas blocată pe şine. Circulația a fost reluată abia după 110 minute, potrivit RATB. După cinci ore, la ora 14.00, un alt incident a avut loc la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Vasile Lascăr. Trei mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele s-a răsturnat pe linia de tramvai, blocând circulația pe sensul către Pasajul Victoria.

”Din primele cercetări se pare că este vorba despre o neacordare de prioritate a unuia dintre vehicule. Din accident au rezultat două victime rănite grav, care au fost transportate la Spitalul Floreasca”, ne-a declarat Ovidiu Muntean, de la Brigada Rutieră. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net