Zi neagră! Patru accidente în doar câteva ore

Ultima actualizare:

    Pe Bd. Ștefan cel Mare o mașină s-a răsturnat pe linia de tramvai
Pe Bd. Ștefan cel Mare o mașină s-a răsturnat pe linia de tramvai

Ziua de ieri a adus accidente în lanț. Trei dintre ele au avut loc în Capitală, iar cel de-al patrulea pe DN1. Primul s-a produs în jurul orei 7.30, în Pasajul Băneasa, spre ieșirea din București. Trei mașini s-au tamponat, din cauza faptului că nu au păstrat distanța regulamentară.

Din fericire, nu au fost victime. Imediat a avut loc un al doilea eveniment rutier, pe DN 1, în localitatea Bărcănești, din Prahova, unde trei mașini s-au tamponat în lanț. Din impact a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. În jurul orei 9.00, circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost întreruptă pe Şoseaua Virtuţii, pe sensul către Stadionul Ghencea, din cauza unei camionete care a rămas blocată pe şine. Circulația a fost reluată abia după 110 minute, potrivit RATB. După cinci ore, la ora 14.00, un alt incident a avut loc la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Vasile Lascăr. Trei mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele s-a răsturnat pe linia de tramvai, blocând circulația pe sensul către Pasajul Victoria.

”Din primele cercetări se pare că este vorba despre o neacordare de prioritate a unuia dintre vehicule. Din accident au rezultat două victime rănite grav, care au fost transportate la Spitalul Floreasca”, ne-a declarat Ovidiu Muntean, de la Brigada Rutieră. 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
film romanesc oscar ovidiu pirsan jpg
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net