Zile de poveste la Teatrul de Păpuşi

simeon stalpnicul png

La Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, luna decembrie începe cu o mulțime de spectacole și activități, care de care mai atractive.

Moș Nicolae este eroul principal al acestor zile, așa că cei mici sunt așteptați la ateliere de creație, o scenetă interactivă plină de magie, o seară de lecturi și multe altele. Manifestările din seria „Zile de Poveste cu Moș Nicolae” încep luni, 4 decembrie, de la ora 18.00, cu „Atelierul lui Moș Nicolae”, unde copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani vor învăța să-și facă propriile jucării. Aventurile de iarnă continuă marți, 5 decembrie, de la ora 10, când cei mici sunt așteptați la sceneta interactivă „De Moș Nicolae, Puck salvează magia poveștilor”. Miercuri, 6 decembrie, de la ora 12, vor avea parte de o reprezentație a spectacolului „Croitorașul cel Isteț”, iar de la ora 18.00, cei mici sunt așteptați la sediul instituției clujene pentru o seară de poveşti în jurul bradului.

Artişti de renume vin la Gala Folk «Om bun»

simeon stalpnicul png
Nicu Alifantis

Cel mai important eveniment folk al anului, Gala Folk „Om bun”, are loc joi, 7 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti. Nicu Alifantis, Zoia Alecu, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Emeric Imre, Vasile Şeicaru, Victor Socaciu, Mircea Vintilă şi multe alte „legende” ale muzicii româneşti vor urca pe scenă într-un spectacol de excepţie. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 200 de lei. 

Horia Brenciu începe seria concertelor de Crăciun

simeon stalpnicul png

Horia Brenciu pregăteşte în această iarnă primul său show de Crăciun, la Sala Palatului. Săptămâna viitoare va susţine trei concerte, pe 8, 9 şi 10 decembrie, de la ora 20.00. „Tot ce v-aţi dorit să auziţi de Crăciun veţi putea savura într-o singură seară cu mine. Veţi auzi multe piese speciale într-un show unic, cu invitaţi surpriză, momente de po-veste şi cadouri”, promite Brenciu. Biletele costă 50, 100, 150 sau 200 de lei. 

FotoJet jpg
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Anamaria Prodan jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Reghe, botez Liam jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
1231 jpg
hacker foto pixabay
DIICOT - main
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg