Ziua angajat la magazin, noaptea curvă pe centură!

simeon stalpnicul png

A ajuns la spital cu multiple fracturi, după ce a fost bătut crunt de un şofer de TIR, care şi-a dat seama, după ce a făcut sex cu el, că, de fapt, nu e femeie, ci bărbat. Travestitul care se prostitua pe şoseaua de centură a oraşului Cluj-Napoca are 25 de ani, e din localitatea Mintiul Gherlii şi lucrează la un magazin din zonă.

Are mâinile şi picioarele rupte şi se află internat într-un spital din Cluj-Napoca. Grigore Ilca (25 de ani) obişnuia să se travestească şi să iasă pe şoseua de centură a oraşului pentru a se prostitua.

În noaptea de 18 spre 19 iulie, după ce şi-a terminat programul la supermarketul unde lucra, tânărul s-a deghizat în prostituată şi a ieşit la agăţat.

Un şofer de TIR din Târgu Jiu a oprit şi l-a luat în cabină pentru a-l transporta până la Dej. La intrarea în oraş, în zona unei benzinării, autostopistul i-a propus şoferului să întreţină relaţii sexuale cu el contra sumei de 40 de lei, transmite stiridecluj.ro.

Şoferul a acceptat, crezând că este femeie, însă după o partidă de sex anal şi oral, el a realizat că femeia era, de fapt, bărbat şi l-a dat joş din maşină.

Autostopistul a mers apoi la un alt şofer de TIR pentru a-i propune să întreţină relaţii sexuale cu el, însă a fost refuzat şi s-a întors la bărbatul din Târgu Jiu pentru a-i cere numărul de telefon.

În acel moment, tiristul, plin de nervi, a pus mâna pe bâta de baseball pe care o avea în cabină, şi a început să-l lovească pe travestit. Apoi, şi-a luat înapoi cei 40 de lei plătiţi pentru partida de sex, dar şi telefonul mobil al victimei.

Oamenii din Mintiul Gherlii au declarat, pentru stiridecluj.ro, că siuaţia lui Grigore Ilca este cunoscută de toată lumea. "Este un copil de treabă, dar se ştie în localitate că se prostitua pe marginea drumului naţional. A fost văzut de multe ori cum stătea la ocazie să meargă până la Dej şi de acolo lua altă ocazie înapoi. L-am văzut şi eu noaptea când treceam spre casă. Pleca de acasă îmbrăcat ca şi bărbat şi se schimba într-un tufiş. Lucrează la un supermarket din zonă şi altfel nu ne făcea probleme", a povestit un reprezentant al Primăriei Mintiul Gherlii.

«Mi-a călcat penisul în picioare»

Bătrânul care a fost găsit de fiu cu nora în pat şi care a ajuns la spital cu penisul sfârtecat spune că soţia fiului său a fost cea care a venit la el acasă. Dumitru Timircan (71 de ani) o acuză pe nora sa că obişnuieşte să umble cu alţi bărbaţi şi să bea. De pe patul de spital, bătrânul a povestit, pentru bzi.ro, că fiul său s-a înfipt cu mâinile în testiculele lui. “Mi-a călcat penisul în picioare şi nu puteam să-l opresc. Eu nu am nici o treabă cu femeia lui. Sâmbătă seara, m-am trezit cu ea în casă la mine, fără nici un motiv. Nora asta a mea umblă pe la mulţi bărbaţi, pentru că i s-a dus vorba”, a mărturist bărbatul.

simeon stalpnicul png
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Liz Truss FOTO Getty Images
tarom jpeg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg