N’Doye a primit liber la femei!

Cine îl lasă în pace pe Ousmane e prietenul senegalezului! Jucătorul de 32 de ani nu acceptă să renunţe la viaţa de oraş.

De aceea a şi plecat de la Vaslui, pentru că nu găsea cluburi sau cafenele demne de pretenţiile sale.

A venit în Bucureşti, unde a dat peste raiul distracţiilor. Maşini scumpe, relaţii cu femei cunoscute, petreceri în cele mai de fiţe cluburi din Capitală.

Pe teren, a avut evoluţii şi bune, şi rele, însă s-a remarcat mai mult prin scandaluri. Ultimul, în care s-a contrat dur cu Andone, i-a pus capac carierei în „Ştefan cel Mare".

„Papa Rednic", aşa cum îl alintă Ousmane pe antrenorul român, a venit să-l salveze şi să-l ia la Kazar Lankaran. „Puriul" s-a înţeles cu dinamoviştii să-l împrumute pe african din iarnă, cu opţiune de transfer definitiv în vara lui 2011.

Iar Rednic şi-a luat toate măsurile de precauţie. Şi-a făcut deja planul pentru „domesticirea" lui N'Doye şi în Azerbaidjan, după ce a reuşit acelaşi lucru şi la Dinamo.

Cum echipa Khazar se află în Lankaran, un oraş de 50.000 de locuitori, deci un fel de Vaslui al azerilor, posibilităţile de distracţie pentru Ousmane tind spre zero.

Astfel, fostul şi viitorul tehnician al senegalezului va „închide" ochii, şi-i va permite mijlocaşului de culoare să „dispară", o dată pe săptămână, în capitala Baku, pentru cluburi şi alte distracţii, deşi între cele două oraşe e o distanţă de 268 de kilometri.

„N'Doye nici nu ar avea ce să facă în Lankaran. Acolo se beau doar ceaiuri, nu există cafenele, Ousmane s-ar simţi exact ca la Vaslui. În schimb, la Baku, va găsi exact ce caută, nici nu şi-ar da seama că a plecat din Bucureşti", a povestit Robert Ilyeş, fost jucător la Khazar, acum la FC Braşov.

"N'Doye va avea două zile libere în Baku, iar în Lankaran va veni doar pentru meciuri şi antrenamente. Fete frumoase sunt la Baku, nu şi la Lankaran." Mircea Rednic, antrenor Khazar Lankaran

Curiozităţi despre...

... Lankaran

* Oraşul se află pe coasta Mării Caspice, la la graniţa cu Iranul* Regiunea este împrejmuită de parcuri naţionale* Miturile locale spun că lemnul care se găseşte în pădurile de lângă Lankaran este singurul lemn care se scufundă în apă

... Azerbaidjan

* Are o populaţie de 9 milioane de locuitori* A făcut parte din Imperiul Persan, apoi teritoriul a fost cucerit de Alexandru cel Mare în anul 331 îHr. * Religia: islamică şi creştină* Este una dintre primele ţări implicate în cinematografie, încă din 1898* Ceaiul negru este băutura naţională* Sportul naţional a fost freestyle wrestling, dar acum cele mai populare sunt fotbalul şi şahul

... Baku

* Străzile sunt întortocheate şi înguste* Este compus din trei părţi: Vechiul oraş, Noul oraş şi Oraşul Uniunii Sovietice* „Trăieşte" din industria petrolului* Scene din filmul „James Bond 007: The world is not enough" au fost turnate aici

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Spărgătorii de case preferă şi acum metodele tradiţionale de intrare prin efracţie
Antony Blinken FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg