„Ne-a schimbat viața pentru totdeauna”. Doi tineri spanioli au venit să vadă cu ochii lor un loc din România

Ultima actualizare:

Au plecat cu rulota din Spania și au trecut din țară în țară până au ajuns în România. Și-au dorit să vadă cu ochii lor Transfăgărășan și când au ajuns aici peisajele au fost peste așteptările lor. Pe rețelele sociale au postat videoclipuri în care spun că au cunoscut extazul traversând celebrul Transfăgărășan. „Această excursie ne-a schimbat viața pentru totdeauna”, au spus tinerii spanioli într-unul din clipurile postate.

image

„Realitatea ne-a depășit visele”

Cei doi turiști au parcursul celebrul Transfăgărășan, au filmat și au trăit la maxim fiecare moment magic petrecut în mijlocul naturii sălbatice.

Am intrat pe Transfăgărășan, cel mai frumos drum din lume, dar și unul dintre cele mai periculoase, deoarece este o zonă locuită de o mulțime de animale sălbatice, în special urși. Dar pentru noi ne-a oferit câteva momente magice, am avut norocul să ne bucurăm de o vulpe și de trei urși impresionanți în habitatul lor natural, în libertate, pierduți în mijlocul muntelui. Încă o dată, realitatea ne-a depășit visele. Această excursie ne-a schimbat viața pentru totdeauna.”, spun cei doi spanioli care au vizitat Transfăgărașanul.

Cuplul a fost uluit de frumusețea drumului. De altfel, Transfăgărășan este încadrat într-un top mondial ca unul dintre cele mai spectaculoase drumuri de munte din lume.

Tinerii iberici au întâlnit în drumul lor o vulpe și trei urși și au respectat toate regulile impuse de autorități, privind animalele sălbatice.

„Este cel mai frumos cadou pe care l-am fi putut primi”

Peisajele care s-au deschis în fața lor și animalele sălbatice întâlnite i-au bucurat peste măsură pe tinerii călători și acest lucru s-a văzut în videoclipurile lor postate pe rețelele sociale.

Uite ce e acolo? O vulpiță sălbatică! Dar nu e singurul lucru care ne așteaptă. Uite! Sunt 2, sunt 2, oh nu sunt 3! Vine spre noi, vine spre noi! John e aici, John nu mișca! Sunt foarte emoționată, ce nebunie, da, au fost 3 urși. Și da, a fost incredibil. Urmăriți-ne pentru a continua să călătoriți cu noi”, a comentat tânăra spaniolă într-un clip postat pe Tik Tok.

„Întâlnirea cu animalele sălbatice în habitatul lor natural, libere în mijlocul naturii este incredibilă, este cel mai frumos cadou pe care l-am fi putut primi, continuăm să visăm! Mulțumim, Camper Life, pentru că ne-ați permis să ne bucurăm de aceste momente de neuitat. Ceea ce am trăit ieri a fost neprețuit și când te gândești că eram pe cale să ne schimbăm cursul. Mulțumim destinului pentru că ne-a dus în acest loc și vă mulțumim vouă că ne-ați însoțit în această aventură extraordinară. Drumul continuă”, au adăugat cei doi în alt clip postat ulterior.

Și da, România este o țară foarte frumoasă”, este concluzia celor doi tineri din Spania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net