Ne-am dus cu Moşu’ la Spitalul Fundeni

simeon stalpnicul png

 Moş Crăciun, ei bine Moş Crăciun în carne şi oase, s-a aliat şi el cauzei noastre şi a decis la începutul acestei săptămâni să fie “membru de vază” al campaniei “Din inimă pentru copii”.

Alături de câţiva reprezentanţi ai ziarului Click!, Moşul a vizitat Institutul Oncologic din Bucureşti şi Spitalul Fundeni, acolo unde a lăsat câteva sute de cadouri copiilor bolnavi de cancer.

"Conspiraţia" a fost una mai mult decât reuşită, Moşul şi noi, ajutoarele sale, reuşind ca preţ de câteva ore, ajutaţi fiind şi de cei de la Fundaţia P.A.V.E.L., să reuşim să aducem bucuria în ochii micuţilor pacienţi. Iniţial, ne-am interest cam ce cadouri şi-ar dori cei care se luptă de ani buni cu cumplita boală, apoi angajaţii trustului Adevărul Holding au donat cu drag bani pentru cadourile copiilor.

Adrian Mocanu a primit papagalul visat

simeon stalpnicul png

Aşa s-a făcut, spre exemplu, ca Adrian Mocanu, de 18 ani, să primească exact ce-şi dorea: un papagal. Iar ca bonus, o pungă zdravană de mei cu care să-şi hrănească noul prieten până se va întoarce acasă.

Practic, de cadourile Moşului s-au bucurat copii şi de doi ani, şi cei de 18 ani sau chiar tineri afectaţi şi ei de boala secolului XX.

Mai mulţi dintre ei n-au pregetat să vină la întâlnirea cu Moşul, sprijinindu-se în băţul de fier în care se înfige de obicei orice perfuzie. Sărbători fericite tuturor! 

simeon stalpnicul png
cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg