Ne face pasaj în 10 luni. Oare?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sorin Oprescu va avea pasajul lui. Edilul-şef al Capitalei a decis să cheltuiască 25 de milioane de euro pentru construcţia unei subtraversări a Pieţei Presei Libere. Lucrarea va începe în martie şi va avea ca termen sfârşitul anului 2010.

Şoferii care vin dinspre Arcul de Triumf vor intra în pasajul subteran pe Şos. Kiseleff şi vor ieşi pe Şos. Bucureşti-Ploieşti. Construcţia va avea o lungime de 550 de metri, dintre care 160 vor fi pe sub intersecţia de la Piaţa Presei Libere.

„O să-l încep anul acesta, când vremea îmi va permite şi tot anul ăsta o să-l termin. E nevoie de această investiţie pentru că, după realizarea Pasajului Băneasa, intersecţia din faţa Casei Presei Libere e supraaglomerată", a declarat Oprescu.

Acest pasaj este „copilul" lui Oprescu, iar proiectul a fost modificat de mai multe ori pentru a se scurta durata de execuţie. După ce iniţial accesul dinspre Şos. Kiseleff se făcea pe mijlocul străzii, în forma finală a proiectului maşinile vor intra şi vor ieşi pe două bretele.

Pe durata lucrărilor vor fi impuse restricţii de circulaţie, devierile de trafic urmând să fie stabilite prin negocieri între Brigada de Poliţie Rutieră şi constructor.

Mihai Stoian, 40 de ani, şofer: Dacă specialiştii spun că este bine pentru trafic atunci să îl construiască. La haosul de pe drumuri orice iniţiativă este bună. Intersecţia de la Piaţa Presei e una dintre cele mai aglomerate.

simeon stalpnicul png

Gică Florescu, 45 de ani, şofer: O să fie încă un şantier care o să distrugă străzile, o să ne facă pe noi şoferii să ocolim kilometri pentru a ajunge la destinaţie. În plus, o să pierdem ore la cozi pe rute ocolitoare.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net