«Negoiţă mi-a zis să mă aştept la ce-i mai rău»

Ultima actualizare:

    Carmen Negoiţă e  ameninţată de soţul  miliardar de  care divorţează
Carmen Negoiţă e ameninţată de soţul miliardar de care divorţează

Miliardarul Ionuţ Negoiţă a declanşat un imens scandal în sânul familiei după ce a introdus acţiunea de divorţ fără să o anunţe în prealabil pe soţia sa, Carmen. Supărată că a aflat din Click! că trebuie să se prezinte la proces, frumoasa brunetă a luat foc.

Carmen Negoiţă rupe tăcerea şi îl spulberă pe fostul soţ. Ea neagă, printr-o scrisoare trimisă redacţiei Click!, că ar mai exista cale de întoarcere.

"Fostul meu soţ voia să divorţăm «de comun acord» dar în condiţiile impuse de el. Ca să fiu mai explicită şi să mă fac bine înţeleasă, el dorea ca eu să îi cedez dreptul meu şi toa­­te acţiunile pe care le am, în schimbul unei oferte absolut dezavantajoase pentru mine. Deoarece nu am acceptat acest schimb am fost ameninţată că va depune divorţul singur şi să mă aştept la ce e mai rau. Lucru care s-a şi întâmplat! Cealaltă declaraţie, în care face referire la faptul că vrea «să rămânem amici» şi îl interesează sentimentele copiilor, este o mare minciună. Vreau să vă relatez o întâmplare recentă despre cât de mult contează pentru el sentimentele copiilor lui. De Paşte, trebuia să plecăm împreună cu copiii la Paris, pentru că le-am promis că-i ducem la Disneyland. Însă, cu doar doua zile înainte, el ne-a anunţat că nu mai merge. În seara dinaintea plecării a venit să-şi ia la revedere de la copii, iar fetiţa, care este mai sensibilă, a început să plângă şi să-l roage să vină cu noi. Lucru care nu l-a sensibilizat deloc şi a plecat liniştit să doarma la sora lui, unde locuieşte acum. A ales să dezamăgească copiii, pentru a petrece Paştele cu un prieten de-al lui. Cum putem să rămânem a­mici când am aflat din ziarul dvs. că el a depus cererea de divorţ, după care am văzut la dosar că a cerut în mod special să nu-mi pot păstra numele de Negoiţă, dobândit în timpul căsătoriei? Nu mă interesează să păstrez numele lui, decât pentru a nu pune copiii în situaţii penibile şi anume să explice de ce nu au acelaşi nume cu mama lor", ne-a declarat Carmen Negoiţă.

Mai citeşte:

Ionuţ Negoiţă a băgat actele de divorţ fără să-i spună soţiei

Negoiţă nu pleacă fără 50 de milioane în buzunar

Fraţii miliardari, căsnicii cu ghinion

Copiii vor rămâne la Carmen

Carmen şi Ionuţ Negoiţă au împreună doi copii, Ingrid (7ani) şi Hary (5 ani). Conform înţelegerii dintre cei doi soţi, minorii vor rămâne în grija mamei după pronunţarea divorţului urmând ca miliardarul să plătească o pensie substanţială pentru întreţinerea celor doi îngeraşi.

Carmen Negoiţă a aflat de la Click! că soţul a intentat divorţ

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tunel subteran shutter descopera1221 1024x683 webp
Ora de iarna FOTO Shutterstock jpg
padure pixabay jpg
beyonce kamala jpg
mihaela bilic facebook jpg
Pasarela Gelu FOTO Primaria Timisoara jpg
acc pod victima jpg
Volodimir Zelenski la Universitatea Națională de Apărare din Kiev FOTO PROFIMEDIA
image
actualitate.net
image
actualitate.net