Nibombe «rupea» discotecile din Amsterdam

Ultima actualizare:

"E frumos şi aş veni oricând", a spus fundaşul timişorean. "Mi se pare că e genul de loc unde n-ai putea avea niciodată probleme cu terorismul", a mai afirmat togolezul, care a mărturisit că acum câţiva ani venea frecvent la Amsterdam.

"Când jucam la Mons, în Belgia, am fost de şapte sau opt ori aici, la discotecă, la cluburi. Era un drum doar de două ore şi merita pentru că Amsterdam e un oraş în care chiar te poţi distra",a mărturisit Nibombe, în timp ce se plimba prin piaţa centrală Dam.

El şi colegii săi au intrat şi la un mall, pentru a testa preţurile, însă nu prea au fost atraşi de cumpărături. Faptul că erau îmbrăcaţi în treninguri a atras atenţia localnicilor asupra lor, câţiva adolescenţi solicitând autografe, deşi numele Timişoara nu spunea prea mult olandezilor.

Sabău vorbeşte bine olandeza

Singurul membru al delegației timișorene despre care olandezii știu ceva este Ioan Ovidiu Sabău. El a evoluat doi ani la Feyenoord, unde a învățat și olandeza, drept pentru care a fost solicitat pentru câteva interviuri.

" M-am simțit minunat în Olanda, unde oamenii sunt extraordinari. Respect Ajaxul, dar nu am venit ca turiști. Am văzut meciul Ajax-Breda și pot spune că Breda a jucat slab. Noi nu vom face la fel", a declarat Sabău în cotidianul De Teelegraf. Dacă la Timișoara nu va evolua Arman Karamian, suspendat, la Ajax va lipsi atacantul Mitchell Donald, gripat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Simion  5832 PNG
Reciclare ambalaj conform jpg
antalya 928302 1280 (1) jpg
gradina curte flori istock jpg
Plata prin NFC cu smartphone ul FOTO Shutterstock jpg
istock vot votare jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
4 front evaluare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net