Nicolae Ciucă: „Nu am fost niciodată în concediu în străinătate”. Fostul premier se pregătește pentru prezidențiale

Ultima actualizare:

Liderii PNL s-au reunit vineri în ședința Biroului Politic Național (BPN) unde au decis să meargă separat de PSD la toate cele patru rânduri de alegeri din 2024. La același eveniment, Nicolae Ciucă, fost premier și președintele actual al PNL, și-a anunțat voalat candidatura la prezidențiale. Ulterior,invitat la emisiunea „La cină” de la Digi24, el a afrimat că trebuie să ducă mai departe „slava strămoșească”, precizând că PNL este partidul care a câștigat ultimele două mandate. Ciucă a făcut mai multe dezvăluiri printre care și că nu a fost niciodată într-un concediu în străinătate.

Președintele PNL Nicolae Cikucă. Sursa foto: Octav Ganea/Inquam Photos
Președintele PNL Nicolae Cikucă. Sursa foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Nicio vacanță în străinătate

Fostul premier a făcut o mărturisire surprinzătoare. El susține că nu a fost niciodată în concediu peste hotare. Președintele PNL este căsătorit de 35 de ani, este tatăl unui băiat și are două nepoțele.

Nu am fost niciodată în vacanţă în străinătate, în concediu, în city-break şi le spun tuturor, pentru că nu ştiu dacă ne ajunge o viaţă să descoperim România, frumuseţile României. Mai avem încă multe de văzut”, a mai spus Ciucă.

Întrebat ce recomandă românilor să vadă pe meleagurile noastre, el aspus că ar recomanda staţiunile montane, menționând locurile unde se face agreoturism, Maramureş, Suceava, Ţara Oaşului, Delta.

Nicolae Ciucă merge de Crăciun în Bucovina

Președintele PNL a dezvăluit o mică parte din planul pe care îl are de Crăciun. El va merge cu soția în Bucovina. Nicolae Ciucă a povestit că în această vară a fost la Gura Humorului, la Mănăstire la Suceava unde s-au cazat la o pensiune. Soților Ciucă le-a plăcut atât de mult la pensiune, încât i-au rugat pe proprietari să îi găzduiască şi de sărbători.

Legat de vacanțele sale, care nu au fost niciodată în străinătate, Ciucă a m ai spus că cele mai frumoase au fost cele petrecute la Sinaia în 2003 și la Venus în 2004.

Despre alegerile prezidențiale 2024

„România trebuie să aibă conducătorul pe care îl merită și nu am luat niciodată în calcul dorința, pentru că atunci o transformi într-o ambiție personală și nu mai are niciun fel de efect. (...)

„PNL a câștigat ultimele două alegeri prezidențiale, ultimul scor al PNL în 2019 a fost de 64%, ca atare, știți cum zicea Grigore Alexandrescu: Slava strămoșească pe urmași cinstește, degeaba urmașul cu ea se fălește. Trebuie să ducem mai departe slava strămoșească, fără să ne lăudăm cu ea. Să vedem cum o facem noi pe-a noastră”, a mai spus Ciucă în emisiunea „La cină cu Ionela Năstase și Adi Hădean” de la Digi24.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net